Ann_
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas już ok.Tak jak myślałam Piotruś Pan pękł w sobotę...Okazało się,że mają duże problemy w pracy i stąd ta agresja w domu...Pogadaliśmy szczerze po raz pierwszy od bardzo długiego czasu i mam nadzieję,że efekty tej rozmowy bedą trwałe. Myślę,że w dużej mierze podziałały na Michała moje złośliwe słowa,że muszę znaleźć reproduktora bo nie zmarnuję tylu miesięcy starania.Jak już to powiedziałam to chwilę później poprosił mnie o rozmowę. W niedzielę sam zaproponował wycieczkę rowerową,a już dawno nawet spaceru nie było.Zrobiliśmy ładnych kilka kilometrów,rozładowaliśmy do końca negatywne emocje i wróciliśmy w doskonałych nastrojach.Tak więc od jutra starania wracają pełną parą
Madzia to dlatego pregnyl tak długo utrzymuje się w organiźmie? Żeby pomóc w pękaniu pęcherzyków dopiero jak dojrzeją? To jeśli dobrze rozumiem jeśli dziś będę miała zastrzyk a pęcherzyk nie będzie jeszcze całkiem dojrzały to pregnyl pomoże nawet za kilka dni?Jenta może występować nawet i w 20 dc, wszystko zależy od szybkości wzrostu pęcherzyków. Przyjęte jest ze rosną ok. 2 mm na dzień ale przyrost w zależności od kobiety może się różnić.
Tez jestem szczęśliwa posiadaczką PCO i mam jednego synka wiec to żaden wyrok
Madzia to dlatego pregnyl tak długo utrzymuje się w organiźmie? Żeby pomóc w pękaniu pęcherzyków dopiero jak dojrzeją? To jeśli dobrze rozumiem jeśli dziś będę miała zastrzyk a pęcherzyk nie będzie jeszcze całkiem dojrzały to pregnyl pomoże nawet za kilka dni?