reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Lenaka ale tam.nie tylko kawe wysylaja. Ogolnie nowosci do przetestowania
Ja tez musze sie wybrac po cos ciazowego

Nessi no napewno chociaz zadnegobtelefonu jeszczr nie mialam :-)

Moj juz przestal pytac co ile kosztowalo :-)
Mądry gość :D mój ma pełen wgląd w takie ciuchowe wydatki bo zawyczaj mi towarzyszy na zakupach a jak jest ze mną to wtedy ogarnia płatności. Mówię Wam zakupy z moim mężem rewelacja, grzecznie chodzi, zbiera ode mnie te wszystkie wieszaki, w przymierzalni dzielnie pomaga w zasuwaniu sukienek i w ocenie szmat a najlepiej jest jak kupujemy buty. Siedzę a mąż tylko wymienia kartony :) nie z koleżanką, siostrą czy mamą a z mężem najlepiej robi mi się zakupy i jemu również bo gdy ogarniamy męskie działy też jestem mu bardzo pomocna ;)
No i wiecie później nie muszę dźwigać tych wszystkich toreb ;)
Zarezerwowalam w końcu ten apartament w Sopocie na weekend majowy, ale się cieszę. Już nie mogę się doczekać :) :D to taki już ostatni wyjazd na najbliższy dłuższy czas :D może jeszcze przed rozwiązaniem uda się nam skoczyć w góry na kilka dni, oczywiście w to samo miejsce gdzie poczelismy maleństwo ;):) wiedziałam że to dobre miejsce :D
Żeby tylko pogoda dopisała na majówkę, pozostaje miesiąc na to żeby wiosna się rozkrecila ;)
a dziś u mnie mega gówniana pogoda a miałam ochotę troszkę pospacerować

Fajnie, szkoda tylko że taka kiepskiej jakości ta kawa. Mogliby zrobić taką akcję z Lavazzy to ja wtedy chętnie się piszę choć teraz to kawę zastąpiłam herbatką ;) ale akcja fajna jak ktoś lubi nescę to ma niezły zapas ;):)
Byłam na zakupach...kolejne dwie pary ciazowych dżinsow, kurtka, bielizna, masa bluzek jednym słowem mężowi było słabo ;) ale wypił mocną kawę to mu się polepszylo :) taki wrażliwy jakiś :D
O ty szalona. Pamiętam że ja w pierwszej ciąży nosiłam tylko leginsy tuniki takie liczniejsze. Kilka sukienek też oversize które nosiłam po porodzie następnego lata, miałam jedna bluzkę typowo dla ciężarnej na duży już brzuch z biedronki ;-) i to samo pod bluzkę taka Ala bielizna żeby w brzuch cueplej było. Ale teraz marzą mi się jeansy. Jednak nie mogę znaleźć odpowiednich :-/
Gdzie swoje kupujesz?

Mądry gość :D mój ma pełen wgląd w takie ciuchowe wydatki bo zawyczaj mi towarzyszy na zakupach a jak jest ze mną to wtedy ogarnia płatności. Mówię Wam zakupy z moim mężem rewelacja, grzecznie chodzi, zbiera ode mnie te wszystkie wieszaki, w przymierzalni dzielnie pomaga w zasuwaniu sukienek i w ocenie szmat a najlepiej jest jak kupujemy buty. Siedzę a mąż tylko wymienia kartony :) nie z koleżanką, siostrą czy mamą a z mężem najlepiej robi mi się zakupy i jemu również bo gdy ogarniamy męskie działy też jestem mu bardzo pomocna ;)
No i wiecie później nie muszę dźwigać tych wszystkich toreb ;)
Zarezerwowalam w końcu ten apartament w Sopocie na weekend majowy, ale się cieszę. Już nie mogę się doczekać :) :D to taki już ostatni wyjazd na najbliższy dłuższy czas :D może jeszcze przed rozwiązaniem uda się nam skoczyć w góry na kilka dni, oczywiście w to samo miejsce gdzie poczelismy maleństwo ;):) wiedziałam że to dobre miejsce :D
Żeby tylko pogoda dopisała na majówkę, pozostaje miesiąc na to żeby wiosna się rozkrecila ;)
a dziś u mnie mega gówniana pogoda a miałam ochotę troszkę pospacerować
Jakbym czytała o swoim mezu.bon kocha zakupy chyba tak samo jak kobiety. Opisałaś to samo co się u nas działo, jest teraz jedno ale bo z naszym poltorarocznym synem to już nie takie proste :-) jednak jak się chce wszystko się da ogarnąć.

Aa i super że macie już rezerwację :-) No i wyjazd w góry super :-D :p

reklama
O ty szalona. Pamiętam że ja w pierwszej ciąży nosiłam tylko leginsy tuniki takie liczniejsze. Kilka sukienek też oversize które nosiłam po porodzie następnego lata, miałam jedna bluzkę typowo dla ciężarnej na duży już brzuch z biedronki ;-) i to samo pod bluzkę taka Ala bielizna żeby w brzuch cueplej było. Ale teraz marzą mi się jeansy. Jednak nie mogę znaleźć odpowiednich :-/
Gdzie swoje kupujesz?

Jakbym czytała o swoim mezu.bon kocha zakupy chyba tak samo jak kobiety. Opisałaś to samo co się u nas działo, jest teraz jedno ale bo z naszym poltorarocznym synem to już nie takie proste :-) jednak jak się chce wszystko się da ogarnąć.

Aa i super że macie już rezerwację :-) No i wyjazd w góry super :-D :p

U mnie niestety jedyna sieciowka dla ciężarnych to h&m i tam się obkupiłam w dżinsy. Bluzek typowo ciazowych nie kupowałam zresztą nic mi się nie podobało za bardzo, szukałam takich over size a że teraz na taki krój jest szał to było sporo tego w różnych sklepach :) dżinsy zazwyczaj kupowałam w cubusie albo w dislu no i były nie do zdarcia, zobaczymy jak te z h&m się zachowają, poprzednie dwie pary które kupiłam są całkiem ok. W sumie do najtańszych nie należą bo placilam od 139zł do 239zł więc powinny być dobrej jakości :rolleyes: z sukienkami się jeszcze wytrzymałam, zresztą nie widziałam jeszcze jakiś fajnych.
Haha a mój myślał że jest jakimś wyjątkiem niczym superman zakupowy ;)
Na pewno z maluszkiem jest trudniej buszować między wieszakami, ciekawe jak to będzie :)
Tą rezerwację to tak rzutem na taśmę udało mi się zrobić, trochę późno się za to zabrałam ale dałam radę :D

Do góry