reklama
NeSSi
Moderatorka
Patrzcie co dostalam :-)
Zachecam do zarejestrowania sie. Ja wypelnilam z 5 ankiet I dzisiaj dostalam.paczke do testowania
Link do: Strefa Eksperta -Streetcom
Fajna sprawa, ale jest jeden minus .. sprzedają dane wrażliwe To tzw. marketing szeptany ...
lenaka
Fanka BB :)
Haha ja nie rozumiem tyle lat a on się jeszcze nie przyzwyczaiłWykonczysz tego meza
lenaka
A to ciekawe, muszę zerknąć na to co tam dająLenaka ale tam.nie tylko kawe wysylaja. Ogolnie nowosci do przetestowania
Ja tez musze sie wybrac po cos ciazowego
Nessi no napewno chociaz zadnegobtelefonu jeszczr nie mialam :-)
lenaka
Mądry gość mój ma pełen wgląd w takie ciuchowe wydatki bo zawyczaj mi towarzyszy na zakupach a jak jest ze mną to wtedy ogarnia płatności. Mówię Wam zakupy z moim mężem rewelacja, grzecznie chodzi, zbiera ode mnie te wszystkie wieszaki, w przymierzalni dzielnie pomaga w zasuwaniu sukienek i w ocenie szmat a najlepiej jest jak kupujemy buty. Siedzę a mąż tylko wymienia kartony nie z koleżanką, siostrą czy mamą a z mężem najlepiej robi mi się zakupy i jemu również bo gdy ogarniamy męskie działy też jestem mu bardzo pomocnaMoj juz przestal pytac co ile kosztowalo :-)
No i wiecie później nie muszę dźwigać tych wszystkich toreb
Zarezerwowalam w końcu ten apartament w Sopocie na weekend majowy, ale się cieszę. Już nie mogę się doczekać to taki już ostatni wyjazd na najbliższy dłuższy czas może jeszcze przed rozwiązaniem uda się nam skoczyć w góry na kilka dni, oczywiście w to samo miejsce gdzie poczelismy maleństwo wiedziałam że to dobre miejsce
Żeby tylko pogoda dopisała na majówkę, pozostaje miesiąc na to żeby wiosna się rozkrecila
a dziś u mnie mega gówniana pogoda a miałam ochotę troszkę pospacerować
Ann_
O ty szalona. Pamiętam że ja w pierwszej ciąży nosiłam tylko leginsy tuniki takie liczniejsze. Kilka sukienek też oversize które nosiłam po porodzie następnego lata, miałam jedna bluzkę typowo dla ciężarnej na duży już brzuch z biedronki ;-) i to samo pod bluzkę taka Ala bielizna żeby w brzuch cueplej było. Ale teraz marzą mi się jeansy. Jednak nie mogę znaleźć odpowiednich :-/Fajnie, szkoda tylko że taka kiepskiej jakości ta kawa. Mogliby zrobić taką akcję z Lavazzy to ja wtedy chętnie się piszę choć teraz to kawę zastąpiłam herbatką ale akcja fajna jak ktoś lubi nescę to ma niezły zapas
Byłam na zakupach...kolejne dwie pary ciazowych dżinsow, kurtka, bielizna, masa bluzek jednym słowem mężowi było słabo ale wypił mocną kawę to mu się polepszylo taki wrażliwy jakiś
Gdzie swoje kupujesz?
Jakbym czytała o swoim mezu.bon kocha zakupy chyba tak samo jak kobiety. Opisałaś to samo co się u nas działo, jest teraz jedno ale bo z naszym poltorarocznym synem to już nie takie proste :-) jednak jak się chce wszystko się da ogarnąć.Mądry gość mój ma pełen wgląd w takie ciuchowe wydatki bo zawyczaj mi towarzyszy na zakupach a jak jest ze mną to wtedy ogarnia płatności. Mówię Wam zakupy z moim mężem rewelacja, grzecznie chodzi, zbiera ode mnie te wszystkie wieszaki, w przymierzalni dzielnie pomaga w zasuwaniu sukienek i w ocenie szmat a najlepiej jest jak kupujemy buty. Siedzę a mąż tylko wymienia kartony nie z koleżanką, siostrą czy mamą a z mężem najlepiej robi mi się zakupy i jemu również bo gdy ogarniamy męskie działy też jestem mu bardzo pomocna
No i wiecie później nie muszę dźwigać tych wszystkich toreb
Zarezerwowalam w końcu ten apartament w Sopocie na weekend majowy, ale się cieszę. Już nie mogę się doczekać to taki już ostatni wyjazd na najbliższy dłuższy czas może jeszcze przed rozwiązaniem uda się nam skoczyć w góry na kilka dni, oczywiście w to samo miejsce gdzie poczelismy maleństwo wiedziałam że to dobre miejsce
Żeby tylko pogoda dopisała na majówkę, pozostaje miesiąc na to żeby wiosna się rozkrecila
a dziś u mnie mega gówniana pogoda a miałam ochotę troszkę pospacerować
Aa i super że macie już rezerwację :-) No i wyjazd w góry super
reklama
lenaka
O ty szalona. Pamiętam że ja w pierwszej ciąży nosiłam tylko leginsy tuniki takie liczniejsze. Kilka sukienek też oversize które nosiłam po porodzie następnego lata, miałam jedna bluzkę typowo dla ciężarnej na duży już brzuch z biedronki ;-) i to samo pod bluzkę taka Ala bielizna żeby w brzuch cueplej było. Ale teraz marzą mi się jeansy. Jednak nie mogę znaleźć odpowiednich :-/
Gdzie swoje kupujesz?
Jakbym czytała o swoim mezu.bon kocha zakupy chyba tak samo jak kobiety. Opisałaś to samo co się u nas działo, jest teraz jedno ale bo z naszym poltorarocznym synem to już nie takie proste :-) jednak jak się chce wszystko się da ogarnąć.
Aa i super że macie już rezerwację :-) No i wyjazd w góry super
U mnie niestety jedyna sieciowka dla ciężarnych to h&m i tam się obkupiłam w dżinsy. Bluzek typowo ciazowych nie kupowałam zresztą nic mi się nie podobało za bardzo, szukałam takich over size a że teraz na taki krój jest szał to było sporo tego w różnych sklepach dżinsy zazwyczaj kupowałam w cubusie albo w dislu no i były nie do zdarcia, zobaczymy jak te z h&m się zachowają, poprzednie dwie pary które kupiłam są całkiem ok. W sumie do najtańszych nie należą bo placilam od 139zł do 239zł więc powinny być dobrej jakości z sukienkami się jeszcze wytrzymałam, zresztą nie widziałam jeszcze jakiś fajnych.
Haha a mój myślał że jest jakimś wyjątkiem niczym superman zakupowy
Na pewno z maluszkiem jest trudniej buszować między wieszakami, ciekawe jak to będzie
Tą rezerwację to tak rzutem na taśmę udało mi się zrobić, trochę późno się za to zabrałam ale dałam radę