reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

No z takim malenstwem to luzik bo śpi, alr mój to za długo w wózku nie usiedzi. My już wózka prawie nie używamy więc jak wychodzi ze musi siedzieć to jest awantura.
W hm u nas w de jeszcze nie doszłam do działu dla ciężarnych ale to moja ostatnia nadzieja.

reklama
U mnie niestety jedyna sieciowka dla ciężarnych to h&m i tam się obkupiłam w dżinsy. Bluzek typowo ciazowych nie kupowałam zresztą nic mi się nie podobało za bardzo, szukałam takich over size a że teraz na taki krój jest szał to było sporo tego w różnych sklepach :) dżinsy zazwyczaj kupowałam w cubusie albo w dislu no i były nie do zdarcia, zobaczymy jak te z h&m się zachowają, poprzednie dwie pary które kupiłam są całkiem ok. W sumie do najtańszych nie należą bo placilam od 139zł do 239zł więc powinny być dobrej jakości :rolleyes: z sukienkami się jeszcze wytrzymałam, zresztą nie widziałam jeszcze jakiś fajnych.
Haha a mój myślał że jest jakimś wyjątkiem niczym superman zakupowy ;)
Na pewno z maluszkiem jest trudniej buszować między wieszakami, ciekawe jak to będzie :)
Tą rezerwację to tak rzutem na taśmę udało mi się zrobić, trochę późno się za to zabrałam ale dałam radę :D
Heh...moj maz tez lubi zakupy.
Ja kupuje to co jemu sie podoba, bo ma gust tysiac razy lepszy ode mnie.
A najbrzydsze ubrania jakie mam, to sa niestety moje wybory:(

Heh...moj maz tez lubi zakupy.
Ja kupuje to co jemu sie podoba, bo ma gust tysiac razy lepszy ode mnie.
A najbrzydsze ubrania jakie mam, to sa niestety moje wybory:(
W szpilkach tez mnie uczyl maz chodzic. Jak mialam 25 lat kupilam pierwsze szpilki bo mi kazal i uczyl mnie chodzic. Masakra jak sobie przypomne, ze on sie ze mna nie wstydzil wtedy wychodzic.
Ja zawsze w plaskich cichobiegach chodzilam bo najwygodniej;)

W szpilkach tez mnie uczyl maz chodzic. Jak mialam 25 lat kupilam pierwsze szpilki bo mi kazal i uczyl mnie chodzic. Masakra jak sobie przypomne, ze on sie ze mna nie wstydzil wtedy wychodzic.
Ja zawsze w plaskich cichobiegach chodzilam bo najwygodniej;)
Hehe fajny mąż ;-) A skąd on wiedział jak się chodzi w szpilkach? :p
W H&M maja specjalny dział dla przyszłych mam :)
No niestety nie w każdym hm ten dział jest.

Dziewczyny !! Rozkręca się u mnie @ , wreszcie przyszła albo robi mi prima aprilis i przyszła tylko dzisiaj ;) .

Wiem że już było to pytanie ale ja znow zapytam : od ktorego dnia cyklu bierzecie progesteron i kiedy kończycie ?. Dzięki

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

A moja @ nadal nie przyszla, mam dzis 38dc. Chyba czas powtórzyć test. Choć ostatni robilam 31dc wiec powinien był pokazać ciążę jakby byla.

Ovli ja brałam progesteron od 16 dnia cyklu, 2 dni po ovu, ale u mnie wszystko było raczej regularnie, wtedy wiadomo kiedy brać.

Edit: przepraszam od 15 dnia cyklu :)

reklama
Do góry