reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Cześć dziewczynki :*
Staram się Was czytać na bieżąco, ale że z czasem u mnie kiepsko to i pisanie mi nie wychodzi.. ciągle tylko praca, dom, praca, dom .. nie ogarniam niekiedy. Starania odpuscilam. Nie mam już parcia. Psychicznie nastawiona jestem na wizyte u gina i serię badań. Planuję umówić się na maj. Widocznie tak ma być i chyba nic nie można na to poradzić ... :)

Myślę o Was :*

No wczesniej cały czas brałam na wywołanie @ .

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Na mojej luteinie jest napisane, że w zaburzeniach cyklu bierze się 50mg dwa razy na dobę, od drugiej połowy cyklu, przez 10dni. Po odstawieniu powinna przychodzić @ :) a jak bralas dupka to też pewnie podobnie tylko inne dawki ;)

Na mojej luteinie jest napisane, że w zaburzeniach cyklu bierze się 50mg dwa razy na dobę, od drugiej połowy cyklu, przez 10dni. Po odstawieniu powinna przychodzić @ :) a jak bralas dupka to też pewnie podobnie tylko inne dawki ;)
Ja nigdy nie brałam tak że od jakiegoś dnia cyklu , bo u mnie to nie wiadomo było kiedy np jest 16 dzień cyklu , jak szlam do lekarza to kazał od razu brać przez 5 dni 3x2 i odczekać 5 dni i @ się pojawiała . I tak to wygląda za każdym razem . Nie chcę brać go za bardzo bo nie wiem kiedy jest owulacja i mogę ją zablokować .

Mojej koleżance lekarz luteine kazał brać od zakończenia @ i zaszła w ciążę. Czytałam też ze progesteron nie może być stosowany jako antykoncepcja bo nie blokuje owulacji. Ale spierać się nie będę :) różnie to bywa

Ciężko jest jak ma cię nieregularne cykle :(

Mojej koleżance lekarz luteine kazał brać od zakończenia @ i zaszła w ciążę. Czytałam też ze progesteron nie może być stosowany jako antykoncepcja bo nie blokuje owulacji. Ale spierać się nie będę :) różnie to bywa

Ciężko jest jak ma cię nieregularne cykle :(
Właśnie też słyszałam o tym . Jeszcze popytam i poczytam . Dziekuje ci bardzo ;) . Tak
Strasznie jest cieżko , zwłaszcza przy staraniach ;(

Właśnie też słyszałam o tym . Jeszcze popytam i poczytam . Dziekuje ci bardzo ;) . Tak
Strasznie jest cieżko , zwłaszcza przy staraniach ;(

A badałaś sobie poziom prolaktyny ? . Moja koleżanka miała identycznie jak ty i badania wykazały bardzo wysoką prolaktynę .

reklama
aga19882New Member

W 2015 roku w styczniu urodziłam syna przez cc. Jako antykoncepcje brałam zastrzyk depaprovera, w sumie miałam je 4. Ostatni początek listopada 2015. Licząc 12 tyg przestal działać początek stycznia 2016. Chcemy 2 dziecko niestety nie dostałam jeszcze miesiączki po zastrzyku . Byłam u gina poczatek marca i robił usg . Powiedzial, że zbiera się coś na miesiączkę. Brzuch na okres boli mnie już miesiąc. Lekarz kazał próbować bo może zaciaże a okresu w ogóle nie dostane. Wspolzylismy z mężem 23 marca. Od 3 dni nasilił się ból menstruacyjny, czasem kręci mi się w głowie, okropnie bolą mnie piersi. I co dziwne jak nacisne pojawia się kropla mleka z piersi. Robiłam test ale neg. Był. Chyba za predko. Jak myślicie jest szansa na ciążę?

Coś mi się wydaje, że w ciąży to tak szybko mleko się nie pojawia. Prędzej coś z poziomem prolaktyny jest nie tak, jak już wyżej koleżanka pisała, zrób badania.

Do góry