reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Cześć dziewczynki :*
Staram się Was czytać na bieżąco, ale że z czasem u mnie kiepsko to i pisanie mi nie wychodzi.. ciągle tylko praca, dom, praca, dom .. nie ogarniam niekiedy. Starania odpuscilam. Nie mam już parcia. Psychicznie nastawiona jestem na wizyte u gina i serię badań. Planuję umówić się na maj. Widocznie tak ma być i chyba nic nie można na to poradzić ... :)

Myślę o Was :*

No wczesniej cały czas brałam na wywołanie @ .

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Na mojej luteinie jest napisane, że w zaburzeniach cyklu bierze się 50mg dwa razy na dobę, od drugiej połowy cyklu, przez 10dni. Po odstawieniu powinna przychodzić @ :) a jak bralas dupka to też pewnie podobnie tylko inne dawki ;)

Na mojej luteinie jest napisane, że w zaburzeniach cyklu bierze się 50mg dwa razy na dobę, od drugiej połowy cyklu, przez 10dni. Po odstawieniu powinna przychodzić @ :) a jak bralas dupka to też pewnie podobnie tylko inne dawki ;)
Ja nigdy nie brałam tak że od jakiegoś dnia cyklu , bo u mnie to nie wiadomo było kiedy np jest 16 dzień cyklu , jak szlam do lekarza to kazał od razu brać przez 5 dni 3x2 i odczekać 5 dni i @ się pojawiała . I tak to wygląda za każdym razem . Nie chcę brać go za bardzo bo nie wiem kiedy jest owulacja i mogę ją zablokować .

Mojej koleżance lekarz luteine kazał brać od zakończenia @ i zaszła w ciążę. Czytałam też ze progesteron nie może być stosowany jako antykoncepcja bo nie blokuje owulacji. Ale spierać się nie będę :) różnie to bywa

Ciężko jest jak ma cię nieregularne cykle :(

Mojej koleżance lekarz luteine kazał brać od zakończenia @ i zaszła w ciążę. Czytałam też ze progesteron nie może być stosowany jako antykoncepcja bo nie blokuje owulacji. Ale spierać się nie będę :) różnie to bywa

Ciężko jest jak ma cię nieregularne cykle :(
Właśnie też słyszałam o tym . Jeszcze popytam i poczytam . Dziekuje ci bardzo ;) . Tak
Strasznie jest cieżko , zwłaszcza przy staraniach ;(

Właśnie też słyszałam o tym . Jeszcze popytam i poczytam . Dziekuje ci bardzo ;) . Tak
Strasznie jest cieżko , zwłaszcza przy staraniach ;(

A badałaś sobie poziom prolaktyny ? . Moja koleżanka miała identycznie jak ty i badania wykazały bardzo wysoką prolaktynę .

reklama
aga19882New Member

W 2015 roku w styczniu urodziłam syna przez cc. Jako antykoncepcje brałam zastrzyk depaprovera, w sumie miałam je 4. Ostatni początek listopada 2015. Licząc 12 tyg przestal działać początek stycznia 2016. Chcemy 2 dziecko niestety nie dostałam jeszcze miesiączki po zastrzyku . Byłam u gina poczatek marca i robił usg . Powiedzial, że zbiera się coś na miesiączkę. Brzuch na okres boli mnie już miesiąc. Lekarz kazał próbować bo może zaciaże a okresu w ogóle nie dostane. Wspolzylismy z mężem 23 marca. Od 3 dni nasilił się ból menstruacyjny, czasem kręci mi się w głowie, okropnie bolą mnie piersi. I co dziwne jak nacisne pojawia się kropla mleka z piersi. Robiłam test ale neg. Był. Chyba za predko. Jak myślicie jest szansa na ciążę?

Coś mi się wydaje, że w ciąży to tak szybko mleko się nie pojawia. Prędzej coś z poziomem prolaktyny jest nie tak, jak już wyżej koleżanka pisała, zrób badania.

Do góry