reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Lenaka wszystko jest jak należy :) ja robiłam tam cała wyprawkę dla małego :) jak sa krótkie terminy to maja chyba w osobnym menu i promocyjne ceny - bardzo polecam ta aptekę .

No nie wierze, ale taniocha :eek:
Lenaka wszystko jest jak należy :) ja robiłam tam cała wyprawkę dla małego :) jak sa krótkie terminy to maja chyba w osobnym menu i promocyjne ceny - bardzo polecam ta aptekę .
Muszę się w takim razie jej przyjrzeć, zastanawiam się tylko czy w odpowiednich warunkach jest to wszystko przechowywane, do tej pory korzystałam często z drogerii i perfumerii internetowych jak iperfumy czy kosmetykizameryki i było ok ale apteka to dla mnie ogromna nowość :eek::D

Lenaka i te i perfumy oryginalne ?:) o widzisz :) to polecamy Ci :) koleżanka moja nawet słoiczki tam zamawiała - super wszystko spakowane wiec warunki na pewno ok :)
Hahaha oryginalne :p ;) jak wieczorkiem będę miała chwilkę to ogarnę temat tej apteki :) ale fajnie tylko czemu tak późno się o tym dowiaduję ;)

No nie wierze, ale taniocha :eek:

Muszę się w takim razie jej przyjrzeć, zastanawiam się tylko czy w odpowiednich warunkach jest to wszystko przechowywane, do tej pory korzystałam często z drogerii i perfumerii internetowych jak iperfumy czy kosmetykizameryki i było ok ale apteka to dla mnie ogromna nowość :eek::D
Lenaka spoko. Ceny sa nizsze, bo nie placa czynszu za apteke i pensji farmaceutom;)
Ja czesto zamawiam przez internet leki z apteki doz.pl i odbieram w aptece. Jak tak zamawiam to mam taniej niz jakbym weszla do tej apteki z ulicy.

Lenaka spoko. Ceny sa nizsze, bo nie placa czynszu za apteke i pensji farmaceutom;)
Ja czesto zamawiam przez internet leki z apteki doz.pl i odbieram w aptece. Jak tak zamawiam to mam taniej niz jakbym weszla do tej apteki z ulicy.
Szok takie rzeczy u nas... :eek: ja to byłam nauczona ze do apteki to trzeba iść z suchym prowiantem i stać w kilkumetrowym ogonku moherowych beretów co to samymi pigułami się żywią ;) ale mi niespodziankę zrobiłyście :) :-*

Emka o widzisz jadąc do Polski zapomniałam o Gemini żeby sobie zamówić. Ale na lipiec na pewno sobie zamówię i na karmienie od razu

O mi tu gin polecił elevit gynvital. Nie wiem czy takie same są w Polsce. Tutaj kosztowały 27€ za paczkę. Muszę poszukać czy taniej nie znajdę w internecie.

O tak ja też robiłam na Gemini cała wyprawkę i mają super wybór.
Pierwsze zamówienie robiłam kilka godzin takie długie;-)

reklama
Emka o widzisz jadąc do Polski zapomniałam o Gemini żeby sobie zamówić. Ale na lipiec na pewno sobie zamówię i na karmienie od razu

O mi tu gin polecił elevit gynvital. Nie wiem czy takie same są w Polsce. Tutaj kosztowały 27€ za paczkę. Muszę poszukać czy taniej nie znajdę w internecie.

O tak ja też robiłam na Gemini cała wyprawkę i mają super wybór.
Pierwsze zamówienie robiłam kilka godzin takie długie;-)
Tak pobieżnie przejrzałam co tam jest dla mam i zwariowalam :eek: mają chyba wszystko co będę potrzebowała :) rewelacja to lubię jak wszystko jest w jednym miejscu i jaki duży wybór, te laktatory, wszelkie kremy, oliwki i inne cuda o rety będzie duże zamówienie ;):)

Do góry