reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Ja też zamawiam na gemini jak większe zakupy albo na doz.pl i darmowa dostawa do wybranej apteki. Nad witaminami się jeszcze zastanawiam czy Pharmaton Matruelle czy właśnie Femibion oba podobno bardzo dobre ;)

reklama
Olvi dobrze ze jesteś

Pyzia może jeszcze się ułoży z teściowa :-) ważne że święta udane

Lena a pisałaś już jak prenatalne wyszły? Kochana a widział płeć? ;-)
Lepiej zainwestuj w coś dla maluszka :-)

Ja chyba zrezygnuje z poduszki bo jak mały do nas przychodzi to ledwo sir mieszcze bez poduszki
Ann ;) no jestem czasami zaglądam do was z za winkla . U mnie się narazie nic nie dzieje , ciesza.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Załączniki

• 1459443804965.jpg
    1459443804965.jpg
    83,9 KB · Wyświetleń: 73
Patrzcie co dostalam :-)
Zachecam do zarejestrowania sie. Ja wypelnilam z 5 ankiet I dzisiaj dostalam.paczke do testowania
Link do: Strefa Eksperta -Streetcom
Fajnie, szkoda tylko że taka kiepskiej jakości ta kawa. Mogliby zrobić taką akcję z Lavazzy to ja wtedy chętnie się piszę choć teraz to kawę zastąpiłam herbatką ;) ale akcja fajna jak ktoś lubi nescę to ma niezły zapas ;):)
Byłam na zakupach...kolejne dwie pary ciazowych dżinsow, kurtka, bielizna, masa bluzek jednym słowem mężowi było słabo ;) ale wypił mocną kawę to mu się polepszylo :) taki wrażliwy jakiś :D

reklama
Fajnie, szkoda tylko że taka kiepskiej jakości ta kawa. Mogliby zrobić taką akcję z Lavazzy to ja wtedy chętnie się piszę choć teraz to kawę zastąpiłam herbatką ;) ale akcja fajna jak ktoś lubi nescę to ma niezły zapas ;):)
Byłam na zakupach...kolejne dwie pary ciazowych dżinsow, kurtka, bielizna, masa bluzek jednym słowem mężowi było słabo ;) ale wypił mocną kawę to mu się polepszylo :) taki wrażliwy jakiś :D
Wykonczysz tego meza;)

Do góry