Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ann no jestem czasami zaglądam do was z za winkla . U mnie się narazie nic nie dzieje , ciesza.Olvi dobrze ze jesteś
Pyzia może jeszcze się ułoży z teściowa :-) ważne że święta udane
Lena a pisałaś już jak prenatalne wyszły? Kochana a widział płeć? ;-)
Lepiej zainwestuj w coś dla maluszka :-)
Ja chyba zrezygnuje z poduszki bo jak mały do nas przychodzi to ledwo sir mieszcze bez poduszki
Ruda a czytalas regulamin dokladnie?Patrzcie co dostalam :-)
Zachecam do zarejestrowania sie. Ja wypelnilam z 5 ankiet I dzisiaj dostalam.paczke do testowania
Link do: Strefa Eksperta -Streetcom
Ale Ty musisz potem gdzies jakas opinie o tym wystawiac. Masz bloga?Strawbelka tak :-) polecila mi kolezanka kto jest od poczatku I miala juz pare akcji. Wiec warto I zero kosztow
Fajnie, szkoda tylko że taka kiepskiej jakości ta kawa. Mogliby zrobić taką akcję z Lavazzy to ja wtedy chętnie się piszę choć teraz to kawę zastąpiłam herbatką ale akcja fajna jak ktoś lubi nescę to ma niezły zapasPatrzcie co dostalam :-)
Zachecam do zarejestrowania sie. Ja wypelnilam z 5 ankiet I dzisiaj dostalam.paczke do testowania
Link do: Strefa Eksperta -Streetcom
Wykonczysz tego mezaFajnie, szkoda tylko że taka kiepskiej jakości ta kawa. Mogliby zrobić taką akcję z Lavazzy to ja wtedy chętnie się piszę choć teraz to kawę zastąpiłam herbatką ale akcja fajna jak ktoś lubi nescę to ma niezły zapas
Byłam na zakupach...kolejne dwie pary ciazowych dżinsow, kurtka, bielizna, masa bluzek jednym słowem mężowi było słabo ale wypił mocną kawę to mu się polepszylo taki wrażliwy jakiś