reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Wspolczuje dziewczyny i tulę mocno ❤

Aniay
jeśli tak jak pisze CzarnaMadzia leci Ci z piersi siara to zrób badanie prolaktyny z obciążeniem w 4-8 dc. Zbyt wysokie stężenie prolaktyny upośledza fazę lutealną i uniemożliwia zagnieżdżenie zarodka.

CzarnaMadzia
ja biorę Acard i nie zauważyłam takich dolegliwości, chyba że nie zwróciłam na to uwagi ;)

Oprócz Acardu pije Inofem i Dostinex na z bicie prolaktyny.

Mój gin mówi, że moje jajniki mają delikatne cechy policystycznych, jednak teraz zajmujemy się zbiciem prolaktyny.

reklama
Hej dziewczyny dziekuje za miłe słowa wsparcia .

Dostałam dzisiaj pożądanego kopa , było mi przykro ;( bo troszkę miałam nadzieje że jednak mi się udało ale niestety fakt jest faktem i nie przeskoczę tego , choćbym skakała bardzo wysoko ;( . Podcięło mi to troszkę skrzydełka ale nadal mogę latać ;) . Dziekuje dziewczyny jestescie kochane .
Słonko Czarna Madzia kiedyś napisała mi że "choćby skały srały" to nie przeskoczymy pewnych rzeczy ;) No cóż musimy jeszcze pokornie poczekać na nasze cuda ;)

Hej dziewczyny dziekuje za miłe słowa wsparcia .

Dostałam dzisiaj pożądanego kopa , było mi przykro ;( bo troszkę miałam nadzieje że jednak mi się udało ale niestety fakt jest faktem i nie przeskoczę tego , choćbym skakała bardzo wysoko ;( . Podcięło mi to troszkę skrzydełka ale nadal mogę latać ;) . Dziekuje dziewczyny jestescie kochane .
Ovli będzie dobrze! Zanim się obejrzysz a będą 2 kreski i to wyraźne. A który cykl się staracie?

reklama
Do góry