EM Ka
Fanka BB :)
Lyara ja z torbielki jestem w ciazy .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hmm... Czyli jest szansa że to jednak nie była torbiel a pęcherzyk?Lyara ja z torbielki jestem w ciazy .
Hmm... Czyli jest szansa że to jednak nie była torbiel a pęcherzyk?
21 dc dzisiaj A jeśli to miałby być pęcherzyk to pękł między 16 a 21 dc więc niedawno tak naprawdęMiejmy nadzieję
a na kiedy masz termin @?
21 dc dzisiaj A jeśli to miałby być pęcherzyk to pękł między 16 a 21 dc więc niedawno tak naprawdę
u mnie tez 21 dc tym że u mnie przytulanki byłi w 12 ,17 i 20 dc więc marne szanse. Bo nawet nie wiem kiedy owu była,
Ja 16 dc byłam na usg i była niby ta torbiel... i podobno żadnego pęcherzyka... Dziś nagle torbieli brakOoo tez dzisiaj mam 21dc u mnie ovu najprawdopobniej była 5 dni temu teraz tylko czeeeeekanie
No u mnie trochę więcej bo 9,10,14,16,17,20 więc jest spora szansa chybau mnie tez 21 dc tym że u mnie przytulanki byłi w 12 ,17 i 20 dc więc marne szanse. Bo nawet nie wiem kiedy owu była,
Oj tak Ja to się zastanawiam bo w sumie jak była tak pózna ovu to dłuugo do testowania jeszcze No nic, pozostaje tylko czekać.Jeżeli nie wiesz kiedy była ovu to szanse są 50/50
widzę, że 23 lutego sie ładnie @ posypały hehe miejmy nadzieję, że ostatani raz w tym roku