reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
@bertha kurde szkoda ... :(

@CzarnaMadzia może to pobolewanie to jednak dobry objaw :)

Dziewczyny tak myślę czy jutro nie powtórzę testu z samego rana ... wczoraj kupiłam z Rossmanna taki strumieniowy. Mocz zlapalam do kubeczka. W instrukcji było napisane żeby zamoczyc końcówkę na 10 sekund no i tak zrobiłam. Ale nic się nie stało. Czekałam i nic się nie zabarwialo. Wscieklam się ze kupilam jakiś chujowaty test. No i włożyłam znowu do siuskow i wtedy zaczęło się zabarwiac. Koleżanka uparcie twierdzi że mogło to zafalszowac wynik ... ze test moze byl jakis zlezaly. nadzieję mi tylko zrobiła ...

Witam ;) Transfer mialam 24 luty...
9dpt beta 81,84
13 dpt 465 :)
wizyta dopiero 23.03 i usg.... kurcze ciagle mysle stresuje sie.. Tak sie boje zeby sie nie okazalo ze to ciaza biochemiczna. Chcialabym sie juz pochwalic jakiejs kolezance, ale lepiej nie zapeszac??! :D
34bwdqk3merbuc3z.png

Witam ;) Transfer mialam 24 luty...
9dpt beta 81,84
13 dpt 465 :)
wizyta dopiero 23.03 i usg.... kurcze ciagle mysle stresuje sie.. Tak sie boje zeby sie nie okazalo ze to ciaza biochemiczna. Chcialabym sie juz pochwalic jakiejs kolezance, ale lepiej nie zapeszac??! :D
34bwdqk3merbuc3z.png
Gratuluę Martin! Ja sobie obiecałam, że jak zajdę to nikomu nie powiem do czasu kiedy sami się domyślą. Z wiadomego powodu. W Twoim przypadku decyzja należy do Ciebie. Jeśli masz kogoś zaufanego, mozna mu się pochwalić :-)

Gratuluę Martin! Ja sobie obiecałam, że jak zajdę to nikomu nie powiem do czasu kiedy sami się domyślą. Z wiadomego powodu. W Twoim przypadku decyzja należy do Ciebie. Jeśli masz kogoś zaufanego, mozna mu się pochwalić :-)
Moj maz tez tak mowil i ja w pewnym stopniu tez myslalam ze nie az tak bedzie mnie korcilo, ale jednak radosc jest na tyle duza ze nie potrafie jej przystopowac :) Boje sie tylko , zeby czasem na tym usg nie wykazalo braku bicia serduszka albo w ogole jeszcze czegos co pokazywalo by koniec tego pieknego poczatku :(

Hej dziewczyny ;)

U mnie rownież Negatyw ;( nie wiem dlaczego wczoraj wyszła ta kreska a dzisiaj nie !!! .

Sorki już nie będę wam wiecej zawracać głowy takimi testami dziwnymi . Nastepnym razem napiszę o ciąży jak będę 100% pewna . Pozdrawiam
Po to jesteśmy żebyś pisała
Hej dziewczyny ;)

U mnie rownież Negatyw ;( nie wiem dlaczego wczoraj wyszła ta kreska a dzisiaj nie !!! .

Sorki już nie będę wam wiecej zawracać głowy takimi testami dziwnymi . Nastepnym razem napiszę o ciąży jak będę 100% pewna . Pozdrawiam
A dostałaś kiedyś takiego konkretnego klapsa ? Niby po co tu jesteśmy? Po to żeby pisać o wszystkim więc pisz o czym tylko chcesz. O podejrzeniach,o watpliwosciach,o marzeniach,po prostu o wszystkim kochana. Przykro mi ze tak Cię test oszukał. Tulę mocno <3

reklama
a powiedz mi, jaki bierzesz Acard ? 75 mg ? chcę zacząć też łykać, biorę już aspargin, kwas foliowy

Jedną tabletkę 75 mg codziennie:))

No mnie cały czas pobolewa i nie wiem od czego. Myślisz że to przez Acard?

Nie mam pojęcia.... Ja miałam owu jakieś 4-5 dni temu i od wczoraj wieczorem zaczęło boleć (tak jak na okres);/
A wcześniej nic nie bolało.

Do góry