reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
@bertha kurde szkoda ... :(

@CzarnaMadzia może to pobolewanie to jednak dobry objaw :)

Dziewczyny tak myślę czy jutro nie powtórzę testu z samego rana ... wczoraj kupiłam z Rossmanna taki strumieniowy. Mocz zlapalam do kubeczka. W instrukcji było napisane żeby zamoczyc końcówkę na 10 sekund no i tak zrobiłam. Ale nic się nie stało. Czekałam i nic się nie zabarwialo. Wscieklam się ze kupilam jakiś chujowaty test. No i włożyłam znowu do siuskow i wtedy zaczęło się zabarwiac. Koleżanka uparcie twierdzi że mogło to zafalszowac wynik ... ze test moze byl jakis zlezaly. nadzieję mi tylko zrobiła ...

Witam ;) Transfer mialam 24 luty...
9dpt beta 81,84
13 dpt 465 :)
wizyta dopiero 23.03 i usg.... kurcze ciagle mysle stresuje sie.. Tak sie boje zeby sie nie okazalo ze to ciaza biochemiczna. Chcialabym sie juz pochwalic jakiejs kolezance, ale lepiej nie zapeszac??! :D
34bwdqk3merbuc3z.png

Witam ;) Transfer mialam 24 luty...
9dpt beta 81,84
13 dpt 465 :)
wizyta dopiero 23.03 i usg.... kurcze ciagle mysle stresuje sie.. Tak sie boje zeby sie nie okazalo ze to ciaza biochemiczna. Chcialabym sie juz pochwalic jakiejs kolezance, ale lepiej nie zapeszac??! :D
34bwdqk3merbuc3z.png
Gratuluę Martin! Ja sobie obiecałam, że jak zajdę to nikomu nie powiem do czasu kiedy sami się domyślą. Z wiadomego powodu. W Twoim przypadku decyzja należy do Ciebie. Jeśli masz kogoś zaufanego, mozna mu się pochwalić :-)

Gratuluę Martin! Ja sobie obiecałam, że jak zajdę to nikomu nie powiem do czasu kiedy sami się domyślą. Z wiadomego powodu. W Twoim przypadku decyzja należy do Ciebie. Jeśli masz kogoś zaufanego, mozna mu się pochwalić :-)
Moj maz tez tak mowil i ja w pewnym stopniu tez myslalam ze nie az tak bedzie mnie korcilo, ale jednak radosc jest na tyle duza ze nie potrafie jej przystopowac :) Boje sie tylko , zeby czasem na tym usg nie wykazalo braku bicia serduszka albo w ogole jeszcze czegos co pokazywalo by koniec tego pieknego poczatku :(

Hej dziewczyny ;)

U mnie rownież Negatyw ;( nie wiem dlaczego wczoraj wyszła ta kreska a dzisiaj nie !!! .

Sorki już nie będę wam wiecej zawracać głowy takimi testami dziwnymi . Nastepnym razem napiszę o ciąży jak będę 100% pewna . Pozdrawiam
Po to jesteśmy żebyś pisała
Hej dziewczyny ;)

U mnie rownież Negatyw ;( nie wiem dlaczego wczoraj wyszła ta kreska a dzisiaj nie !!! .

Sorki już nie będę wam wiecej zawracać głowy takimi testami dziwnymi . Nastepnym razem napiszę o ciąży jak będę 100% pewna . Pozdrawiam
A dostałaś kiedyś takiego konkretnego klapsa ? Niby po co tu jesteśmy? Po to żeby pisać o wszystkim więc pisz o czym tylko chcesz. O podejrzeniach,o watpliwosciach,o marzeniach,po prostu o wszystkim kochana. Przykro mi ze tak Cię test oszukał. Tulę mocno <3

reklama
a powiedz mi, jaki bierzesz Acard ? 75 mg ? chcę zacząć też łykać, biorę już aspargin, kwas foliowy

Jedną tabletkę 75 mg codziennie:))

No mnie cały czas pobolewa i nie wiem od czego. Myślisz że to przez Acard?

Nie mam pojęcia.... Ja miałam owu jakieś 4-5 dni temu i od wczoraj wieczorem zaczęło boleć (tak jak na okres);/
A wcześniej nic nie bolało.

Do góry