reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Jedną tabletkę 75 mg codziennie:))

Nie mam pojęcia.... Ja miałam owu jakieś 4-5 dni temu i od wczoraj wieczorem zaczęło boleć (tak jak na okres);/
A wcześniej nic nie bolało.
Tez bralam i dalej zreszta biore Acard ale jakos nie skojarzylam boli podbrzusza z nim , tyle innych lekow ,ze w sumie nie podejrzewalam go o to :)
34bwdqk3g2qq4aqi.png

reklama
Ja dzisiaj mam 20dc i coraz większe przeczucie że nic z tego, w tym cyklu :/ nie czuje nic nadzwyczajnego, cykl jak każdy wcześniejszy, niczym się nie różni... wiec nie nastawiam sie na dwie krechy...
w piątek zrobię bete, i w poniedziałek dla potwierdzenia, wiec jeszcze ten tydzień musze wytrzymać w niepewności :/

Hej. My też podjeliśmy decyzje o nowym członku rodziny. @ mam dostać w sobote. Od kilku dni mi niedobrze piersi ciągną brzuch pobolewa... Chciałabym wiedzieć czy się udało... Zastanawiam się czy nie testować wcześniej??

Hej dziewczyny dziekuje za miłe słowa wsparcia .

Dostałam dzisiaj pożądanego kopa , było mi przykro ;( bo troszkę miałam nadzieje że jednak mi się udało ale niestety fakt jest faktem i nie przeskoczę tego , choćbym skakała bardzo wysoko ;( . Podcięło mi to troszkę skrzydełka ale nadal mogę latać ;) . Dziekuje dziewczyny jestescie kochane .

reklama
Do góry