reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Witajcie serduszka :-* chciałam do każdej odnieść się z osobna ale nie dam rady. Musiałabym się rozpisać na kilka stron a i od rana jak tak czytam to ciągle płaczę. Jest mi tak cholera przykro, że ciągle spotykają takie fajne dziewczyny jakieś problemy i że ciągle jest pod górkę.
Uważam, że każda z Was zasługuje na dobre traktowanie czy to przez pracodawcę czy członków rodziny a przede wszystkim zaslugujecie na upragnione, wymarzone dzieciątko.
Trzymam za Was mocno kciuki, tak strasznie chciałabym żeby Wam również się udało.
Gdy codziennie proszę Boga by tym razem pozwolił żyć spokojnie mojemu dziecku proszę również o szczęście dla Was. Często myślę nawet jak nie piszę to jestem myślami z Wami a dziś to jakoś te wszystkie sytuacje dobiły mnie to kompletnie :(
Wybaczcie że nie napisałam każdej osobno ale każdą z Was lubię i cenię równie mocno. Nigdy się na Was nie zawiodłam, zawsze mogę liczyć na Wasze wsparcie i "pomocną dłoń". Nie wiem no bardzo mam płaczliwy dzień i na dodatek czuję straszną bezsilność że nie potrafię Wam pomóc.
Kochane strasznie Wam dziękuję :-*

reklama
Witajcie serduszka :-* chciałam do każdej odnieść się z osobna ale nie dam rady. Musiałabym się rozpisać na kilka stron a i od rana jak tak czytam to ciągle płaczę. Jest mi tak cholera przykro, że ciągle spotykają takie fajne dziewczyny jakieś problemy i że ciągle jest pod górkę.
Uważam, że każda z Was zasługuje na dobre traktowanie czy to przez pracodawcę czy członków rodziny a przede wszystkim zaslugujecie na upragnione, wymarzone dzieciątko.
Trzymam za Was mocno kciuki, tak strasznie chciałabym żeby Wam również się udało.
Gdy codziennie proszę Boga by tym razem pozwolił żyć spokojnie mojemu dziecku proszę również o szczęście dla Was. Często myślę nawet jak nie piszę to jestem myślami z Wami a dziś to jakoś te wszystkie sytuacje dobiły mnie to kompletnie :(
Wybaczcie że nie napisałam każdej osobno ale każdą z Was lubię i cenię równie mocno. Nigdy się na Was nie zawiodłam, zawsze mogę liczyć na Wasze wsparcie i "pomocną dłoń". Nie wiem no bardzo mam płaczliwy dzień i na dodatek czuję straszną bezsilność że nie potrafię Wam pomóc.
Kochane strasznie Wam dziękuję :-*
Oooo matko Gwiazdeczko nie płacz proszę <3 Dziekuję za wstawiennictwo w "Centrali u Pana na górze" ;)

Ja dzisiaj dziewczynki walczę z migreną :( tragedia jakaś... ból nie do opisania, mdłości, dreszcze... :( leków nie chce brać za bardzo, bo nigdy nic nie wiadomo :( cholera jasna, zaraz umrę :(

reklama
moja nadzieja prysła, spadłam na ziemię z wielkim hukiem/bekiem, cykle mam 31/32 dni, dzisiaj 28 dc, wczoraj zaczął mnie pobolewać brzuch, dzisiaj od rano to samo, byłam PEWNA, że to nie @,bo za wcześnie. Zawsze dostaję @ 31/32 dc z porannym moczem, a tu popołudnie, 28 dc .. no i ONA nieproszona @ !!

@pyzia-75 najlepsze życzenia ! I żebyś swoje szczęście urodziła !

@ovli22 ładna z Ciebie kobitka :) gęste włosy masz, co ?

Patrzę dużo nas tu bezrobotnych .. zaraz to wspólnie jaki biznes się rozkręci ;)

Do góry