G
Gość
Gość
Moze wejdz w moj profil i znajdz watki w ktorych sie udzielam i tak znajdziesz bo ja na tym wstku na stale jestemNie mogę znaleźć tego poronienia nawykowe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moze wejdz w moj profil i znajdz watki w ktorych sie udzielam i tak znajdziesz bo ja na tym wstku na stale jestemNie mogę znaleźć tego poronienia nawykowe
Ale piękny ci wyszedł ten serniczek !!!Pyziu Wszystkiego Najlepszego Słoneczko :*Zobacz załącznik 750121
Z BRZOSKWINKAMI !!!!
Nie denerwuj się tesciową, żyć jakoś razem trzeba ... a ja bym jej dodała chodzenie na zakupy właśnie. I dla zdrowia, i Ty trochęod Niej odpoczniesz jak z domu wyjdzie
Strawbelka - ojej co za ludzie, szkoda mi tylko Ciebie dziabągu ... tak się cieszyłas z tej pracy ...mam nadzieję, że to nie była jakaś korporacja, bo oni się z ludzmi własnie nie liczą ... człowiek to znacznik na wykresie. Główka do góry, troszkę odpoczniesz, przed zabiegiem ... przynajmniej nie będą Cię więcej dobijać. W sumie chyba lepiej jak to wyszło teraz niż miałoby się ciągnąć długie miesiące prawda ?
Czarna - a niech to dunder capnie ! Oglądałam ten odcinek, co za ludzie. Widać było, że z Nimi coś nie teges od początku było, ale tak Cię traktowali ??? Nie do pomyślenia! Taki stary dziadyga!!!! Ojeny Współczuję ...Nawet sobie nie wyobrażam co z nimi przeszłaś
Tak mam gęste ale nie za bardzo czasami mam ich dosc bo latają w każdą stronę ;( .moja nadzieja prysła, spadłam na ziemię z wielkim hukiem/bekiem, cykle mam 31/32 dni, dzisiaj 28 dc, wczoraj zaczął mnie pobolewać brzuch, dzisiaj od rano to samo, byłam PEWNA, że to nie @,bo za wcześnie. Zawsze dostaję @ 31/32 dc z porannym moczem, a tu popołudnie, 28 dc .. no i ONA nieproszona @ !!
@pyzia-75 najlepsze życzenia ! I żebyś swoje szczęście urodziła !
@ovli22 ładna z Ciebie kobitka gęste włosy masz, co ?
Patrzę dużo nas tu bezrobotnych .. zaraz to wspólnie jaki biznes się rozkręci
No...Nessi tez mi sie zachcialo tego serniczkaNessi narobiłaś mi smaka tym sernikiem
Mmmm jaki cudny mniam Dziekuję :*Pyziu Wszystkiego Najlepszego Słoneczko :*Zobacz załącznik 750121
Z BRZOSKWINKAMI !!!!
Nie denerwuj się tesciową, żyć jakoś razem trzeba ... a ja bym jej dodała chodzenie na zakupy właśnie. I dla zdrowia, i Ty trochęod Niej odpoczniesz jak z domu wyjdzie
Strawbelka - ojej co za ludzie, szkoda mi tylko Ciebie dziabągu ... tak się cieszyłas z tej pracy ...mam nadzieję, że to nie była jakaś korporacja, bo oni się z ludzmi własnie nie liczą ... człowiek to znacznik na wykresie. Główka do góry, troszkę odpoczniesz, przed zabiegiem ... przynajmniej nie będą Cię więcej dobijać. W sumie chyba lepiej jak to wyszło teraz niż miałoby się ciągnąć długie miesiące prawda ?
Czarna - a niech to dunder capnie ! Oglądałam ten odcinek, co za ludzie. Widać było, że z Nimi coś nie teges od początku było, ale tak Cię traktowali ??? Nie do pomyślenia! Taki stary dziadyga!!!! Ojeny Współczuję ...Nawet sobie nie wyobrażam co z nimi przeszłaś