reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Sama nie wiem bo przez ta mutacje wszystko się psuje nawet mi nie dala na badania homocysteiny i na zespół antyfosfolipidowy mówi ze ona od tego nie jest tylko hematolog szkoda słów; ( jestem załamana

Pyziu Wszystkiego Najlepszego Słoneczko :*
DSC_0012.JPG

Z BRZOSKWINKAMI !!!!

Nie denerwuj się tesciową, żyć jakoś razem trzeba ... a ja bym jej dodała chodzenie na zakupy właśnie. I dla zdrowia, i Ty trochęod Niej odpoczniesz jak z domu wyjdzie:)

Strawbelka -
ojej co za ludzie, szkoda mi tylko Ciebie dziabągu ... tak się cieszyłas z tej pracy ...mam nadzieję, że to nie była jakaś korporacja, bo oni się z ludzmi własnie nie liczą ... człowiek to znacznik na wykresie. Główka do góry, troszkę odpoczniesz, przed zabiegiem ... przynajmniej nie będą Cię więcej dobijać. W sumie chyba lepiej jak to wyszło teraz niż miałoby się ciągnąć długie miesiące prawda ?

Czarna - a niech to dunder capnie ! Oglądałam ten odcinek, co za ludzie. Widać było, że z Nimi coś nie teges od początku było, ale tak Cię traktowali ??? Nie do pomyślenia! Taki stary dziadyga!!!! Ojeny :( Współczuję ...Nawet sobie nie wyobrażam co z nimi przeszłaś :(

Załączniki

• DSC_0012.JPG
    DSC_0012.JPG
    132,8 KB · Wyświetleń: 269
Pyzia, Bertha - Przygoda życia:)) Jak zobaczyłam ich w telewizji to prawie zawału dostałam:p Mój mąż nawet zapisał sobie na kartce nazwę restauracji i chciał tam pojechać i Andrzejkowi łomot spuścić:p

reklama
Sama nie wiem bo przez ta mutacje wszystko się psuje nawet mi nie dala na badania homocysteiny i na zespół antyfosfolipidowy mówi ze ona od tego nie jest tylko hematolog szkoda słów; ( jestem załamana
Motylek wezjdz na watek poronienia nawykowe leczenie immunologiczne. Dziewczyny napewno pomoga z ta mutacja i powiedza skad wziasc skierowanie i co przy tym brac. Maja duzo wiedze.
Nie zalamuj sie tylko wpadaj na tamten watek, napewno sie Toba zajma i pomoga;)

Do góry