reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Bo powiedziała, że nie powinno się ingerować i co ma być to będzie
No co za ... I znów mi się nóz w kieszeni otworzył ... Z całym, szacunkiem, ale gdyby tak mi lekarz powiedział to to byłaby ostatnia moja wizyta u niej - wiem , że dla nich to tylko kolejna ciąża, ale to jest dziecko!!!!
I dokładnie jesteśmy w Polsce i ch... mnie obchodzi co robią USA
Acha i co do biegania na 3 piętro wg mnie mogło to być powodem.
Nessi trzymam kciuki &&& Będzie dobrze :biggrin2:
Pyzia - tulę , nie poddawaj się :biggrin2:

Asia669 A1298C dokładniej jutro Ci napisze ale nie mam tego V Leiden ani protrombiny nie wykryto tylko mutacja homozygotyczna wiem tyle ze musze mieć zwiększony kwas foliowy w formie metylowej oraz witaminy b6 i b12 no i jak zajde w ciaze mam brać heparyne cala ciążę w brzuch i zbadać poziom homocysteiny oraz na zespół antyfosfolipidowy

Pyzia :-*

Motylek współczuję straty :-(
Prawdopodobnie beta pokazuje ciążę. Oby tym razem było lepiej

NeSSi musi być dobrze :-*

Dariana witaj

Asia669 A1298C dokładniej jutro Ci napisze ale nie mam tego V Leiden ani protrombiny nie wykryto tylko mutacja homozygotyczna wiem tyle ze musze mieć zwiększony kwas foliowy w formie metylowej oraz witaminy b6 i b12 no i jak zajde w ciaze mam brać heparyne cala ciążę w brzuch i zbadać poziom homocysteiny oraz na zespół antyfosfolipidowy
Słońce, ja mam tą samą mutację co Ty i też homozygotyczną. Na VLeiden i protrombinę będę robić badania. Jakie masz zalecenie odnośnie metylowego kwasu foliowego? bo z tego co wiem to nie ma go na polskim rynku w odpowiedniej dawce.
Także trzymam kciuki za Ciebie bardzo mocno!

reklama
Do góry