reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Czuje się jak u siebie :-p
Chciałam jeszcze dopowiedzieć, że za każdą trzymam kciuki tak mocno jak tylko się da &&&&&&.

Pyziu
bardzo mi przykro ze to jednak jeszcze nie Twój cykl, choć jednak nadal mam nadzieję, że może jednak

Nessi, Lenaka na pewno będzie dobrze. Musi! ❤

reklama
To zależy od dnia podania pregnylu,jak mam podany w 12 dniu to biorę od 14 dupka,zawsze dwa dni po podaniu zastrzyku,bo w tym czasie powinny popękać pęcherzyki.
Pyzia wydaje mi sie ze za wczesnie go wzielas.
Mialas pregnyl w 12dc, pecherzyki mogly pekac w 13 lub nawet 14dc( bo chyba podaja ze od 24-36godzin). Z tego co kojarze to mialas te pecherzyki mniejsze jak dostalas pregnyl wiec mogly jeszcze rosnac moze zaczynaly pekac a Ty przyblokowalas dupkiem.
Nie wiem tak teraz mysle bo innego wytlu.aczenia chyba nie ma.
Pyzia jeszcze jest opcja ze tamte pekly, a byly jakies mniejsze ktore przetrwaly i to one nie pekly. Poczekaj czy @ przyjdzie.
Jeszcze nic straconego.
A ten lek kiedy masz brac?

Czuje się jak u siebie :-p
Chciałam jeszcze dopowiedzieć, że za każdą trzymam kciuki tak mocno jak tylko się da &&&&&&.

Pyziu
bardzo mi przykro ze to jednak jeszcze nie Twój cykl, choć jednak nadal mam nadzieję, że może jednak

Nessi, Lenaka na pewno będzie dobrze. Musi! ❤
Ja niestety nie mam nadziei...Postanowiłam że jeśli do lata się nie uda to odpuszczam bo za chwilę będę po prastu za stara na dziecko...Ale dziękuję :*

Pyzia wydaje mi sie ze za wczesnie go wzielas.
Mialas pregnyl w 12dc, pecherzyki mogly pekac w 13 lub nawet 14dc( bo chyba podaja ze od 24-36godzin). Z tego co kojarze to mialas te pecherzyki mniejsze jak dostalas pregnyl wiec mogly jeszcze rosnac moze zaczynaly pekac a Ty przyblokowalas dupkiem.
Nie wiem tak teraz mysle bo innego wytlu.aczenia chyba nie ma.
Pyzia jeszcze jest opcja ze tamte pekly, a byly jakies mniejsze ktore przetrwaly i to one nie pekly. Poczekaj czy @ przyjdzie.
Jeszcze nic straconego.
A ten lek kiedy masz brac?
Pregnyl miałam w poniedziałek 11dc a dupka od środy więc niby dobrze ale może faktycznie za wcześnie..Sama nie wiem.Tabletki anty od [pierwszego dnia @ a te czopki kurde nie wiem,bo mi nie napisała a ja oczywiście nie zapytałam bo ogólnie to mi wszystko było obojętne.Ale widziałam że lekarce też było przykro i pewnie z tego wszystkiego zapomniała napisać jak brać te czopki.Czekam,czekam bo i tak nie mam innego wyjścia ;)

Darianna witaj i powodzenia :)

Pyzia zgadzam sie z straw ze mogłaś wziąć chwile za wczesnie ja jak lekarz kazał mi brać np od 16 dnia to jeszxzE ze 2 dni dla pewności brałam pózniej zreszta teraz robiłam tak samo.

Nessi zdjęcie super po prawej ten pęcherzyk a po prawej zarodek :) szkoda ze go nie zmierzyła alno nie widac na zdj chyba ze masz gdzieś crl?

Ja niestety nie mam nadziei...Postanowiłam że jeśli do lata się nie uda to odpuszczam bo za chwilę będę po prastu za stara na dziecko...Ale dziękuję :*
Bardzo Ciebie podziwiam . Ja świruje po tak krótkim czasie.
Wierzę, że już niedługo będziesz szczęśliwą mamusią - życzę Ci tego z całego serca ❤ tak samo jak każdej z Nas na tym wątku.

reklama
Coś Wam powiem:brzoskwinie są dobre na wszystko :D Właśnie zjadłam duuuuuży kawałek sernika z brzoskwiniami i chyba mi lepiej :D Nawet zaczęłam żartować z M. Nessi jesteś cudowna bo to dzięki tobie te brzoskwinie :*

Do góry