reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Bo powiedziała, że nie powinno się ingerować i co ma być to będzie
No co za ... I znów mi się nóz w kieszeni otworzył ... Z całym, szacunkiem, ale gdyby tak mi lekarz powiedział to to byłaby ostatnia moja wizyta u niej - wiem , że dla nich to tylko kolejna ciąża, ale to jest dziecko!!!!
I dokładnie jesteśmy w Polsce i ch... mnie obchodzi co robią USA
Acha i co do biegania na 3 piętro wg mnie mogło to być powodem.
Nessi trzymam kciuki &&& Będzie dobrze :biggrin2:
Pyzia - tulę , nie poddawaj się :biggrin2:

Asia669 A1298C dokładniej jutro Ci napisze ale nie mam tego V Leiden ani protrombiny nie wykryto tylko mutacja homozygotyczna wiem tyle ze musze mieć zwiększony kwas foliowy w formie metylowej oraz witaminy b6 i b12 no i jak zajde w ciaze mam brać heparyne cala ciążę w brzuch i zbadać poziom homocysteiny oraz na zespół antyfosfolipidowy

Pyzia :-*

Motylek współczuję straty :-(
Prawdopodobnie beta pokazuje ciążę. Oby tym razem było lepiej

NeSSi musi być dobrze :-*

Dariana witaj

Asia669 A1298C dokładniej jutro Ci napisze ale nie mam tego V Leiden ani protrombiny nie wykryto tylko mutacja homozygotyczna wiem tyle ze musze mieć zwiększony kwas foliowy w formie metylowej oraz witaminy b6 i b12 no i jak zajde w ciaze mam brać heparyne cala ciążę w brzuch i zbadać poziom homocysteiny oraz na zespół antyfosfolipidowy
Słońce, ja mam tą samą mutację co Ty i też homozygotyczną. Na VLeiden i protrombinę będę robić badania. Jakie masz zalecenie odnośnie metylowego kwasu foliowego? bo z tego co wiem to nie ma go na polskim rynku w odpowiedniej dawce.
Także trzymam kciuki za Ciebie bardzo mocno!

reklama
Do góry