reklama
Iza02083
Fanka BB :)
hej kochane przeczytalam wszystkie nowe wiadomosci ale jeszcze nie zapamietuje ktora od jakiej historii jest wybaczcie wiec ja rowniez witam nowa staraczke Adę, Pyzia nie wiem co powiedziec;( poplakalam sie jak przeczytalam..ale dziewczyny maja race nie poddawaj sie jeszcze moze idz za jakis czas jeszcze na usg i ujrzysz mala kropeczke:* ja mialam pregnyl podany 19 lutego a dupka kazal mi wziac 20ego..i wynik mojej bety z pon to 700 z kawalkiem a dzsiaj 1500..mozliwe ze przez ta torbiel tak rosnie? do gina mam za dwa tyg..
EM Ka
Iza niemożliwe pięknie rośnie !! Wpadaj so nas na listopadowki bedzie dobrze
G
Gość
Gość
Prosze. Tutaj opisane przy jakiej mutacji trzeba metylowe formy brac Link do: Tłuste Życie : Gdy metylacja zawodzi - mutacja genu MTHFRDziewczyny przy jakiej mutacji zswykły kwas foliowy jest toksyczny? podglądam wątek, a to mnie zaciekawiło bo mam mutacje V leiden i biore folik
G
Gość
Gość
Przy V Leiden to chyba te zastrzyki z heparyny sie bierze.Dziewczyny przy jakiej mutacji zswykły kwas foliowy jest toksyczny? podglądam wątek, a to mnie zaciekawiło bo mam mutacje V leiden i biore folik
lenaka
Ok to jestem.
Witaj Dariana super że wyszłaś z krzaków
Ruda tak to Twoja sprawka te pierogi
Motylku witaj, bardzo mi przykro wiem jak cierpisz ja w ubiegłym roku straciłam mój skarb i dopiero niedawno stanęłam na nogi a dziewczyny tutaj bardzo pomagają.
Kochane nie mam bladego pojęcia o tych mutacjach lekach itd więc pominę temat i chylę czoła że się
w tym odnajdujecie
Aniay słonko nie denrwuj się tak bardzo. Fajnie że będzie ta konsultacja.
Pyzia moja dziecino tak mi przykro ale nie poddawaj się. Wiem teraz jest duże rozgoryczenie i czujesz się zawiedziona i oszukana ale uda się, ja w to wierzę. Tyle już przeszłas i dasz radę. Rozmawiałam ze znajoma i jej kuzynka po 4 poronieniach w wieku 38 lat trafiła do super lekarza w Bytomiu. Leżała u niego 4 miesiące ale jest teraz już w drugiej ciąży a pierwszy maluch ma 3 lata.
A i była najmłodsza na oddziale bo tak średnio to Panie mialy po 45-50 lat i zachodziły w ciążę głowa do góry.
Nessi jak się czujesz? Plamienia ustąpiły? Obiecaj że zmienisz lekarza,proszę. No chyba że się dobrze czujesz z tą znachorką co ufa naturze. To po cholerę jest lekarzem. Ale mnie wkurwila ta baba a zdjecie wg mnie jest super
Co do szkodliwości ultrasonografu to ten lekarz powiedział cytuję:"takie banialuki to można między bajki wsadzić. 30 lat wykonuje usg i nie znam przypadku któremu zaszkodziło usg robione nawet co dwa dni"
a Doppler też się włącza podczas sluchania więc chyba dobrze pamiętam że Emka miała rację ale podczas takiego krótkiego słuchania wyliczył mi że Doppler był włączony 2 sekundy i również standardowe badanie nie powoduje niczego groźnego trzeba by być cały czas podłączonym żeby się przekonać czy zaszkodzi. Takie jest zdanie mojego drugiego lekarza. Ale tak do końca to nie wiem o co chodzi z tym dopplerem.
A mój bąbelek wg usg ma 10t4d a z om wychodzi 10t3d. Mąż już się zastanawia czy to będzie modelka czy koszykarz bo tak szybko rośnie
Teraz nie wiem czy wszystkim odpisalam to co miałam bo jakas mega rozkojarzona jestem. Jak mi sie przypomni to jutro uzupełnię.
Dziękuję kochane za pozytywne myśli i kciuki :-* :-* :-* dobranoc
Witaj Dariana super że wyszłaś z krzaków
Ruda tak to Twoja sprawka te pierogi
Motylku witaj, bardzo mi przykro wiem jak cierpisz ja w ubiegłym roku straciłam mój skarb i dopiero niedawno stanęłam na nogi a dziewczyny tutaj bardzo pomagają.
Kochane nie mam bladego pojęcia o tych mutacjach lekach itd więc pominę temat i chylę czoła że się
w tym odnajdujecie
Aniay słonko nie denrwuj się tak bardzo. Fajnie że będzie ta konsultacja.
Pyzia moja dziecino tak mi przykro ale nie poddawaj się. Wiem teraz jest duże rozgoryczenie i czujesz się zawiedziona i oszukana ale uda się, ja w to wierzę. Tyle już przeszłas i dasz radę. Rozmawiałam ze znajoma i jej kuzynka po 4 poronieniach w wieku 38 lat trafiła do super lekarza w Bytomiu. Leżała u niego 4 miesiące ale jest teraz już w drugiej ciąży a pierwszy maluch ma 3 lata.
A i była najmłodsza na oddziale bo tak średnio to Panie mialy po 45-50 lat i zachodziły w ciążę głowa do góry.
Nessi jak się czujesz? Plamienia ustąpiły? Obiecaj że zmienisz lekarza,proszę. No chyba że się dobrze czujesz z tą znachorką co ufa naturze. To po cholerę jest lekarzem. Ale mnie wkurwila ta baba a zdjecie wg mnie jest super
Co do szkodliwości ultrasonografu to ten lekarz powiedział cytuję:"takie banialuki to można między bajki wsadzić. 30 lat wykonuje usg i nie znam przypadku któremu zaszkodziło usg robione nawet co dwa dni"
a Doppler też się włącza podczas sluchania więc chyba dobrze pamiętam że Emka miała rację ale podczas takiego krótkiego słuchania wyliczył mi że Doppler był włączony 2 sekundy i również standardowe badanie nie powoduje niczego groźnego trzeba by być cały czas podłączonym żeby się przekonać czy zaszkodzi. Takie jest zdanie mojego drugiego lekarza. Ale tak do końca to nie wiem o co chodzi z tym dopplerem.
A mój bąbelek wg usg ma 10t4d a z om wychodzi 10t3d. Mąż już się zastanawia czy to będzie modelka czy koszykarz bo tak szybko rośnie
Teraz nie wiem czy wszystkim odpisalam to co miałam bo jakas mega rozkojarzona jestem. Jak mi sie przypomni to jutro uzupełnię.
Dziękuję kochane za pozytywne myśli i kciuki :-* :-* :-* dobranoc
bertha
Pyzia, ja biorę te czopki, generalnie mam je przepisane non stop do momentu pozytywnego testu. Minimum 1x na noc, ale najlepiej 2x dziennie lub nawet 3x dziennie. Wiec mysle ze bierz po prostu 2x dziennie, jesli jesteś w domu. Niestety delikatnie potrafią wypływać, brudzić wiec w pracy np nie jest to zbyt komfortowe, no chyba ze sie nosi wkładki.Pregnyl miałam w poniedziałek 11dc a dupka od środy więc niby dobrze ale może faktycznie za wcześnie..Sama nie wiem.Tabletki anty od [pierwszego dnia @ a te czopki kurde nie wiem,bo mi nie napisała a ja oczywiście nie zapytałam bo ogólnie to mi wszystko było obojętne.Ale widziałam że lekarce też było przykro i pewnie z tego wszystkiego zapomniała napisać jak brać te czopki.Czekam,czekam bo i tak nie mam innego wyjścia
reklama