reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Nessi i jeszcze informacyjnie: od 22 lutego weszły w życie zmiany w Kodeksie Pracy. Nie ma już odrębnego rodzaju umów na zastępstwo. One nie ulegały przedłużeniu do dnia porodu. Teraz pracodawca musi z tobą podpisać umowę zawartą na czas określony, a jedynie w treści może zapisać, że zawiera się ją z uwagi na zastępstwo innego pracownika. Różnica jest taka, że obowiązują tu przepisy dla umów na czas określony, a zatem jeśli umowa ulega rozwiązaniu po 12 tyg. to automatycznie ulega przedłużeniu do dnia porodu.

reklama
Chyba, że nie powiadomię o ciąży ?

Dzisiaj rano słabo wyszło ... może to błąd tetsów ?
WP_20160226_002.jpg
WP_20160226_003.jpg

Załączniki

• WP_20160226_002.jpg
    WP_20160226_002.jpg
    371,5 KB · Wyświetleń: 245
  • WP_20160226_003.jpg
    WP_20160226_003.jpg
    365,7 KB · Wyświetleń: 244
Nessi chyba mało możliwe żeby tyle testów było błędnych? Może idź na betę?

A co do ciąży to nic nie mów. Sama jeszcze nie masz 100% pewności.

Dobra uciekam na badania .. najpierw młody do przedszkola a potem poszukam laba na bete i do Dyrektora..

Beta na 14:00 albo na 15:00 będzie do odbioru w szpitalnym labie, a ja przyjechałam się przebrać, bo po tej becie krew się ze mnie z ręki tak lała, że cała ja w tym kurtka i korytarz a nawet pokój pobrań był we krwi. Dramat jakiś ... ja nie wiem co est ze mną, wpadam na drzwi, prawie pod samochód, w ogóle łeb mi nie pracuje
Przebiorę się i jadę do ''szefa''..jak coś to nic nie wiem - bo nie wiem. Coś bedzie wiadomo o 14:00 najwcześniej a do tego czasu muszę załatwić już wszystkie dokumenty

reklama
Do góry