reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Nessi i jeszcze informacyjnie: od 22 lutego weszły w życie zmiany w Kodeksie Pracy. Nie ma już odrębnego rodzaju umów na zastępstwo. One nie ulegały przedłużeniu do dnia porodu. Teraz pracodawca musi z tobą podpisać umowę zawartą na czas określony, a jedynie w treści może zapisać, że zawiera się ją z uwagi na zastępstwo innego pracownika. Różnica jest taka, że obowiązują tu przepisy dla umów na czas określony, a zatem jeśli umowa ulega rozwiązaniu po 12 tyg. to automatycznie ulega przedłużeniu do dnia porodu.

reklama
Chyba, że nie powiadomię o ciąży ?

Dzisiaj rano słabo wyszło ... może to błąd tetsów ?
WP_20160226_002.jpg
WP_20160226_003.jpg

Załączniki

• WP_20160226_002.jpg
    WP_20160226_002.jpg
    371,5 KB · Wyświetleń: 247
  • WP_20160226_003.jpg
    WP_20160226_003.jpg
    365,7 KB · Wyświetleń: 246
Nessi chyba mało możliwe żeby tyle testów było błędnych? Może idź na betę?

A co do ciąży to nic nie mów. Sama jeszcze nie masz 100% pewności.

Dobra uciekam na badania .. najpierw młody do przedszkola a potem poszukam laba na bete i do Dyrektora..

Beta na 14:00 albo na 15:00 będzie do odbioru w szpitalnym labie, a ja przyjechałam się przebrać, bo po tej becie krew się ze mnie z ręki tak lała, że cała ja w tym kurtka i korytarz a nawet pokój pobrań był we krwi. Dramat jakiś ... ja nie wiem co est ze mną, wpadam na drzwi, prawie pod samochód, w ogóle łeb mi nie pracuje
Przebiorę się i jadę do ''szefa''..jak coś to nic nie wiem - bo nie wiem. Coś bedzie wiadomo o 14:00 najwcześniej a do tego czasu muszę załatwić już wszystkie dokumenty

reklama
Do góry