reklama
EM Ka
Fanka BB :)
Nessi to co piszesz to typowe objawy ciazy u Ciebie widzisz leciała krew a ja wczoraj natomiast byłam kłutą tyle razy ... Ani z jednej ani z drugiej ręki nie leciała mi krew dopiero jak sie wbiła 3 raz to ściągnęła normalnie strzykawka ale sama ta babka była w szoku zreszta ja tez bo normalnie to leci ze mnie jak z Ciebie
Bertha Wrocław piekne miasto - musze sie wybrać koniecznie nie byłam juz prawie 10 lat! A my teraz mieszkamy na Śląsku w sumie w moich rodzinnych stronach 30 km od Katowic
Lux wdech wydech wdech wydech:*
Bertha Wrocław piekne miasto - musze sie wybrać koniecznie nie byłam juz prawie 10 lat! A my teraz mieszkamy na Śląsku w sumie w moich rodzinnych stronach 30 km od Katowic
PatiMyszka1991
Emka - a gdzie dokładnie? Bo ja też z okolic Katowic
ahh przydalby mi sie ktos do pomocy, ale jakos dam radeNessi to co piszesz to typowe objawy ciazy u Ciebie widzisz leciała krew a ja wczoraj natomiast byłam kłutą tyle razy ... Ani z jednej ani z drugiej ręki nie leciała mi krew dopiero jak sie wbiła 3 raz to ściągnęła normalnie strzykawka ale sama ta babka była w szoku zreszta ja tez bo normalnie to leci ze mnie jak z Ciebie
kate2288
U mnie dzisiaj zima eh... cały czas śnieg pada :/ synuś złapał katar, a mieliśmy w pon iść na szczepienie... No po prostu rewelacja...
Btw dziewczyny które mierzą temperature - powiedzcie mi czy mierzenie temp pod językiem, termometrem elektronicznym, z jednym miejscem po przecinku, ma sens, czy nie bardzo?
Btw dziewczyny które mierzą temperature - powiedzcie mi czy mierzenie temp pod językiem, termometrem elektronicznym, z jednym miejscem po przecinku, ma sens, czy nie bardzo?
Ostatnia edycja:
u mnie pruszy snieg i po chwili znikaU mnie dzisiaj zima eh... cały czas śnieg pada :/ synuś złapał katar, a mieliśmy w pon iść na szczepienie... No po prostu rewelacja...
NeSSi
Moderatorka
Nessi Ty mi nic nie mow, bo ja mam taki sam dzien dzis, od rana w banku zamknac konto, bo zalozyulam inne,w sklepie od rana armagedon chcce do domu, mam dosc, wszystko na mojej glowie aaaa
Oj kochana łaczę się z Tobą całym sercem .. a w sobotę też pracujesz ?
Nessi to co piszesz to typowe objawy ciazy u Ciebie widzisz leciała krew a ja wczoraj natomiast byłam kłutą tyle razy ... Ani z jednej ani z drugiej ręki nie leciała mi krew dopiero jak sie wbiła 3 raz to ściągnęła normalnie strzykawka ale sama ta babka była w szoku zreszta ja tez bo normalnie to leci ze mnie jak z Ciebie
Kochana też betke robiłaś ?
Ja się boję, że beta wyjdzie 0
Może mam pecha i tafiłam na wadliwe testy ... do 14:00 jak na minie będe siedzieć. Oznak @ póki co brak.
Ja Ci pomogę, ale ostrzegam- nie bardzo równo pod sufitem mam ostatnio.ahh przydalby mi sie ktos do pomocy, ale jakos dam rade
-------
Umowa podpisana
EM Ka
Pati Tarnowskie Gory a Ty?
Lux u nas to samo z
Pogoda , a swoją droga byłam w weekend w Poznaniu mmm tęskno mi za dużym miastem
Lux u nas to samo z
Pogoda , a swoją droga byłam w weekend w Poznaniu mmm tęskno mi za dużym miastem
PatiMyszka1991
Nessi ja też się bałam, ze betę 0 zobaczę a była wysoka kilka testów nie może się mylić
Emka - Zabrze chociaż może na Knurów się będziemy przeprowadzać za jakiś czas
Emka - Zabrze chociaż może na Knurów się będziemy przeprowadzać za jakiś czas
reklama
EM Ka
Nessi na pewno wyjdzie ładna - mi sikacze wychodzą negatywnie a beta ładnie rośnie wiex u Ciebie tez bedzie dobrze
Gratuluje pracy!!
O Pati to niedaleko w Zabrzu pracowałam kiedyś
Gratuluje pracy!!
O Pati to niedaleko w Zabrzu pracowałam kiedyś