reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
A pisalam Wam ze teraz w marcu mialam miec in vitro, tylko mialam niepekniety pecherzyk po owu( zawsze mi pekaly, pierwszy raz jak nie pekl) a stymulacje mozna zaczynac jak sa czyste jajniki. Wiec teraz albo uda sie jeszcze w marcu, zalezy jak dostane @ bo w 2 dc mam miec usg ( masakra usg podczas miesiaczki) jak nie to w kwietniu.

Zmieniam, chcę zdobyć większe doświadczenie w II zawodzie.
A to ja nie wiem Nessi co Ci doradzic:(
Ciezko tak cos doradzic bo to zalezy od charakteru pracy, od ludzi i od tego czy Ci zalezy na pracy i chcesz ja na dluzej czy tylko na chwile.
Musisz sama podjac decyzje. Nie sluchaj tu nas za bardzo, bo te rady nie zawsze sie sprawdzaja w kazdej sytuacji. Podejmij sama decyzje, a napewno podejmiesz rozsdadna, tylko przemysl wszystkie za i przeciw w kazdej opcji, jakbys powiedziala prawde i jakbys jej nie powiedziala.
Nessi zycze podjecia decyzji, ktora bedzie jak najlepsza dla Ciebie.
Trzymam kciuki za jutro:)

Dziękuję za gratulację, rady i wsparcie ... poryczałam, na przemian z sikaniem. I póki co to tylko się cała talepię, nie wiem czy to nerwy, stres, brak wiary, że jutro się obudzę i wszystko przeminie ..i znowu ryczeć mi się chce.
Postanowiłam, że mu nie powiem, mam nadzieję, że oprócz sikania co 10min i płaczu, nic innego mi nie dojdzie i popracuję spokojnie te 4 miesiące a dalej zobaczymy.
Dziękuję.
Strawbelka - Trzymam kciuki, :tak: ale Ty wiesz ... zrozumie ten kto się dłuuuugo starał/stara.

reklama
Dziewczyny fajnie by było ;) ale u mnie tak jest , że zawsze przychodzi kilka dni póżniej i dlatego nic mnie nie zdziwi że tak właśnie będzie !!! Nie mam żadnych obiawów ani na okres ani na ciąże no jedynie troszeczkę czuje piersi wrażliwe jak dotykam ale tak mam zawsze przed @ wiec u mnie wielka niewiadoma .

Nessi czy masz już jakieś obiawy ? Jak się ogólnie czujesz ?

EM Ka a ja u ciebie ja ty się czujesz ?

Do góry