G
Gość
Gość
Emka Tobie tez gratujuje 2 kreseczek, bo wczoraj cos wyczytalam
A zapomnialam Ci pogratulowac
A zapomnialam Ci pogratulowac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No fajnie ja robiłam w 30 dc i nic a na dziesiaj mam spodziewana @ i jeszcze jej nie ma , znów pewnie się spozni wredna27 dc
Gin czarodziej, moze u mnie tez w koncu zacznie czarowacOvli moze spóźni sie jeszcze 8 mcy
Straw dzieki zobacz wystarczyła jedna wizyta u Twojeho lekarza a tak poważnie do teraz nie mogę uwierzyć
Zmieniam, chcę zdobyć większe doświadczenie w II zawodzie.Nessi a Ty zmieniasz prace na nowa? Czy przedluzasz umowe?
Trzymam kciuki, żeby Fr@nca nie przyszłaNo fajnie ja robiłam w 30 dc i nic a na dziesiaj mam spodziewana @ i jeszcze jej nie ma , znów pewnie się spozni wredna
A to ja nie wiem Nessi co Ci doradzicZmieniam, chcę zdobyć większe doświadczenie w II zawodzie.