reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Oj kochana łaczę się z Tobą całym sercem .. a w sobotę też pracujesz ?

Kochana też betke robiłaś ?
Ja się boję, że beta wyjdzie 0
Może mam pecha i tafiłam na wadliwe testy ... do 14:00 jak na minie będe siedzieć. Oznak @ póki co brak.

Ja Ci pomogę, ale ostrzegam- nie bardzo równo pod sufitem mam ostatnio.

-------
Umowa podpisana :ninja2:
jutro ide, nie kazda sobote robie, czasami jedna w miesiacu mam wolna, chodz pomoz mi, dwie wariatki to jest moc :laugh2: na ile podpisalas ta umowe?

Lux nie :) ale małe miasto to nie to samo co Poznań czy Warszawa :) choć jak wychodzę z bloku to widze ulice Lidka i drugi blok do dwóch osiedli obok mam kawałek wiex prawie jak na wsi :) pod katem dzieci i spacerów biegania to akurat dobrze :)

Nessi to prawda :)

reklama
Lux nie :) ale małe miasto to nie to samo co Poznań czy Warszawa :) choć jak wychodzę z bloku to widze ulice Lidka i drugi blok do dwóch osiedli obok mam kawałek wiex prawie jak na wsi :) pod katem dzieci i spacerów biegania to akurat dobrze :)

Nessi to prawda :)
ja mieszkam teraz w miescie, gdzie jest grubo ponad 35 tys mieszkancow, ja mieszkam na osiedlu nowym , gdzie mam na widoku bloki i domki jednorodzinne i z drugiej strony widze pola i laki, niby miasto, ale jaki spokoj

Do góry