reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Strawbelka to szybko bedziesz miała te in vitro jestem w szoku super !!!! Zycze ci jak najlepiej !!!musi się udać kuźwa !!! Wreszcie

reklama
Strawbelka to szybko bedziesz miała te in vitro jestem w szoku super !!!! Zycze ci jak najlepiej !!!musi się udać kuźwa !!! Wreszcie
Ovli jak robis za swoja kase to jest szybko. Ja mialam jeszcze wiekszosc badan zrobionych, bo caly czas mnie ten sam lekarz prowadzi, wiec duzo wie.

Ovli odrazu blizniaki beda i tego sie bede trzymac, az w koncu sobie je wymarze i wyprosze.
Chyba przyszedl czas zebym sie z tym na gorze przeprosila i poprosila o cud!

Dziewczyny fajnie by było ;) ale u mnie tak jest , że zawsze przychodzi kilka dni póżniej i dlatego nic mnie nie zdziwi że tak właśnie będzie !!! Nie mam żadnych obiawów ani na okres ani na ciąże no jedynie troszeczkę czuje piersi wrażliwe jak dotykam ale tak mam zawsze przed @ wiec u mnie wielka niewiadoma .

Nessi czy masz już jakieś obiawy ? Jak się ogólnie czujesz ?

EM Ka a ja u ciebie ja ty się czujesz ?

Ja też nie miałam żadnych objawów, gdyby nie wczorajsze plamienie nigdy bym nie pomyslała, że w ciąży mogę być. Siku latałam tylko ale ja po każdych starankach miałam problemy z pęcherzem, więc żadna to nowina była dla mnie. Teraz mnie tylko na ryki zbiera, więc paczkę chusteczek przy sobie mam, i sobie płaczę wedle potrzeby. Mam tylko nadzieję, że jutro u lekarza sie nie poryczę na wejściu.
A jak się czuję ? Trzęsę się, ciągle mi zimno.

Ja też nie miałam żadnych objawów, gdyby nie wczorajsze plamienie nigdy bym nie pomyslała, że w ciąży mogę być. Siku latałam tylko ale ja po każdych starankach miałam problemy z pęcherzem, więc żadna to nowina była dla mnie. Teraz mnie tylko na ryki zbiera, więc paczkę chusteczek przy sobie mam, i sobie płaczę wedle potrzeby. Mam tylko nadzieję, że jutro u lekarza sie nie poryczę na wejściu.
A jak się czuję ? Trzęsę się, ciągle mi zimno.
Pamietam jak byłam w ciąży rok temu to też mnie na płacz zbierało z byle powodzi czy ze szczęścia czy ze smutku wzruszałam się szybko . Śmiesznie troszkę było no ale tragicznie się skończyło ;( .
Super że robie się udało po tylu latach !!!

Wczesniej nie byłaś w ciazy ?

Ovli odrazu blizniaki beda i tego sie bede trzymac, az w koncu sobie je wymarze i wyprosze.
Chyba przyszedl czas zebym sie z tym na gorze przeprosila i poprosila o cud!
Strawbelka ja też marze o bliźniakach jak nie bede ich mieć to sobię je narysuje ;) a tak poważnie to marzy mi się i chciałabym dwójkę za jednym razem tylko nie wiem czy zasłużyłam na takie szczęście !!! .

Z Bogiem ja akurat nie musze się godzić bo jesteśmy na stopniu koleżeńskim muszę tylko częściej się odzywać do staruszka to bedziemy przyjaciółmi ;) .

Do kościoła nie chodzę na msze , nie widzę takiej potrzeby żeby słuchać księdza . Wyznanie wiaty i zal za grzechy sama siebie zrobię w spokoju tylko ja i On .

Mówię dobranoc na dziś. Od jutra w domu nie mam internetu przez kilka dni, ale będę się łączyć z pracy i pewnie z komórki.
Trzymajcie kciuki za wzrost tempreraturki. A ja trzymam kciuki za kolejne fasolki. &&&&&
Sam fakt że jesteście... czytam was i nie mogę przestać się uśmiechać.

reklama
Nessi po pierwsze - gratuluję z całego serca! A po drugie- czy możesz mi napisać jaką umowę miałaś w poprzedniej pracy i kiedy ją zakończyłaś? Jeśli nie chcesz na otwartym, to napisz proszę na zamkniętym. Przyszło mi do głowy jedno rozwiązanie, tylko nie wiem czy u ciebie będzie możliwe do zastosowania.

Ostatnia edycja:
Do góry