Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie i nikt mnie nawet na to nie kierował... A dodam, ze jeden lekarz po 2 wizytach od razu zaproponował in vitro -oczywiście ze względów finansowychA histetoskopie mialas?
Wszyscy do tej pory widzieli prawidłowe pęcherzyki i stwierdzali owulację, a ten jak chciał mnie przygotowywać do inseminacji to stwierdził juz w 2 cyklu, że nic nie widzi. Aż mi sie wierzyć w to nie chce... i od razu zaczął przeglądac karte innej pacjentki...I co masz z tymi jajnikami ze nie sluchaja?
Kasiak histeroskopie zrobisz na nfz. Ja bym poszla do gina i sie uparla zeby dal skierowanie. Po 2 latach staran jak dla mnie to trzeba zrobic. Czasami mozesz miec jakies polipy i wystarczy je usunac i szybko sie zachodzi.Nie i nikt mnie nawet na to nie kierował... A dodam, ze jeden lekarz po 2 wizytach od razu zaproponował in vitro -oczywiście ze względów finansowych
Idziesz do gina i on Ci daje skierowanie do szpitala na histeroskopie.Z tym, ze ja już nie wiem do kogo mam iść... Obecny tak mnie potraktował, ze wszystkiego mi sie odechciało i on na pewno nie skieruje mnie nigdzie
Myslałam że może będzie tu ktoś z Kielc i mi kogoś poleciKasiak moze tez byc jakas przegroda w macicy, na usg ciezko wypatrzyc takie rzeczy.
Podczas histeroskopi to wychodzi.
Wejdz do nas na watek, poronienia nawykowe leczenie immunologiczne. Jest u nas dziewczyna z Kielc.Myslałam że może będzie tu ktoś z Kielc i mi kogoś poleci