reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Jestem!!! Wizyta była opóźniona o ponad godzinę a potem musiałam coś zeżreć ;) wszystko dobrze mogłabym powiedzieć że serducho napierdala ale jestem dobrze wychowana i powiem że mocno bije ;)
Dziękuję kochane :-* jesteście cudowne :-*
A mdłości mam takie silne, że chyba niebawem skończy się nad muszlą :D yeeeeaaaahhh
Super wieści !!! Gratulacje !!!

Przeszłam już chyba wszystko co mozliwe: całe pakiety hormonów, 2 razy drożność- 1 z ograniczoną, AMH, badanie nachlamydie, pobyty w szpitalu, badania męża itp itd. Każdy gin mówi co innego. Dziś usłyszałam że mam przyjśc na następną wizytę jak jajniki zaczną mnie słuchać... Staramy sie już ponad 2 lata i opadam z sił..

Dobry wieczór kobietki :)

Ale miałam czytania. ..
Myślałam, że nigdy nie skończę :D

@Lyara. Wybacz. Nic Ci nie napiszę, bo nie potrafię. Nie rozumiem Cię i co gorsza ... chyba nawet nie chcę Cię zrozumieć. Oby Córcia kiedyś Ci to wszystko wybaczyla ...

@Strawbelka jednak szczerość jeszcze się opłaca :) W dzisiejszych czasach taka szefowa do rzadkość a jeszcze większą rzadkością jest wyłożenie kawy na ławę :) gratuluję ! :*

@NeSSi .. chwytasz mnie za serce ...

@Czarna uwielbiam Twoje posty i sposób wypowiadania sie-mądra z Ciebie kobieta :) nie jesteś czasem psychologiem? ;)

@pyzia no ekstra wena twórcza z paluszków :D to łóżko w płatkach róż ... mega romantyczne ! ♡

@sojnabig jak się trzymasz kochana?

Jezu no komuś miałam jeszcze coś napisać ... strasznie tego wszystkiego dużo, a ja miałam okropny dzień. Córcia mi sie potwornie rozchorowala ... zapalenie tchawicy ... Myślałam że na zawał zejde jak dostała 40 min ataku kaszlu :(

Przeszłam już chyba wszystko co mozliwe: całe pakiety hormonów, 2 razy drożność- 1 z ograniczoną, AMH, chlamydie, pobyty w szpitalu, badania męża itp itd. Każdy gin mówi co innego. Dziś usłyszałam że mam przyjśc na następną wizytę jak jajniki zaczną mnie słuchać... Staramy sie już ponad 2 lata i opadam z sił..
A histetoskopie mialas?

Lenaka cudowne wiesci i slodka dzidzia!!!!! zycze synka, slicznego malego Pysiaka, kocham malych chlopaczkow ♥
witaj Kasiu, oj dlugo juz waczysz, ale zycze Ci wytrwalosci

reklama
Dobry wieczór kobietki :)

Ale miałam czytania. ..
Myślałam, że nigdy nie skończę :D

@Lyara. Wybacz. Nic Ci nie napiszę, bo nie potrafię. Nie rozumiem Cię i co gorsza ... chyba nawet nie chcę Cię zrozumieć. Oby Córcia kiedyś Ci to wszystko wybaczyla ...

@Strawbelka jednak szczerość jeszcze się opłaca :) W dzisiejszych czasach taka szefowa do rzadkość a jeszcze większą rzadkością jest wyłożenie kawy na ławę :) gratuluję ! :*

@NeSSi .. chwytasz mnie za serce ...

@Czarna uwielbiam Twoje posty i sposób wypowiadania sie-mądra z Ciebie kobieta :) nie jesteś czasem psychologiem? ;)

@pyzia no ekstra wena twórcza z paluszków :D to łóżko w płatkach róż ... mega romantyczne ! ♡

@sojnabig jak się trzymasz kochana?

Jezu no komuś miałam jeszcze coś napisać ... strasznie tego wszystkiego dużo, a ja miałam okropny dzień. Córcia mi sie potwornie rozchorowala ... zapalenie tchawicy ... Myślałam że na zawał zejde jak dostała 40 min ataku kaszlu :(
zdrowka dla corci!!!

Do góry