reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Nie i nikt mnie nawet na to nie kierował... A dodam, ze jeden lekarz po 2 wizytach od razu zaproponował in vitro -oczywiście ze względów finansowych
Kasiak histeroskopie zrobisz na nfz. Ja bym poszla do gina i sie uparla zeby dal skierowanie. Po 2 latach staran jak dla mnie to trzeba zrobic. Czasami mozesz miec jakies polipy i wystarczy je usunac i szybko sie zachodzi.

Kasiak moze tez byc jakas przegroda w macicy, na usg ciezko wypatrzyc takie rzeczy.
Podczas histeroskopi to wychodzi.

Z tym, ze ja już nie wiem do kogo mam iść... Obecny tak mnie potraktował, ze wszystkiego mi sie odechciało i on na pewno nie skieruje mnie nigdzie

Z tym, ze ja już nie wiem do kogo mam iść... Obecny tak mnie potraktował, ze wszystkiego mi sie odechciało i on na pewno nie skieruje mnie nigdzie
Idziesz do gina i on Ci daje skierowanie do szpitala na histeroskopie.
Mozesz tez isc prywatnie do jakiegos dobrego gina ktory pracuje w Twoim szpitalu i on Ci da skierowanie i tam Ci nawet osobiscie moze histeroskopie zrobic jak wykonuje takie zabiegi.

reklama
Do góry