reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Dziękuje

Narazie to ja mam PCO nie leczone bo nie potwierdzone. USG mam za tydzien. Poprzednie miałam w polsce ponad rok temu i od tamtej pory przez przeprowadzke do UK nic nie robilam.

Z obserwacji mi wynika ze mam owu wiec zobaczymy jak pojdzie.
trzymam kciuki mocno!!!

ja juz w pracy, ale piekna pogoda za oknem, slonce probuje sie wybic zza chmur

reklama
lenaka super że wszystko dobrze, sliczna fasolka :)

sorki że sie nie odzywałam ale mam full papierów do ogarnięcia .
widziałam że długa dyskusja była, ja sie nie wypowiem.

dzis rano zauwazyłam na papirze sluz zabarwiony krwia, to napewno nie okres dziś 24 dc
któras chyba tak miała z was???

dzis rano zauwazyłam na papirze sluz zabarwiony krwia, to napewno nie okres dziś 24 dc
nie wiem Kasiu, bo u mnie okres przychodzi od razu, nie mam plamien przed terminem

Ja tez tak nigdy nie miałam.

Cześć.
Po wczorajszej pięknej pogodzie niewiele zostało niestety.

Kotek ja tak miałam w styczniu. Też w 24dc zaczął się zabarwiony śluz. Czytałam wtedy dużo o plamieniach implantacyjnych. U niektórych po plamieniach test wychodził pozytywny. Niestety u mnie skończyło się okresem :/

reklama
Kotek ja tak mialam na tydzien przed juz zaczynalam delikatnie plamic. Nie mam pijecia od czego. Jak nie przyszly plamienia to sie udalo :-)
Moze to byc tez objaw niskiej p. Na zapomnialam jak to sie nazywa. Kurde

Do góry