reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Dziękuje

Narazie to ja mam PCO nie leczone bo nie potwierdzone. USG mam za tydzien. Poprzednie miałam w polsce ponad rok temu i od tamtej pory przez przeprowadzke do UK nic nie robilam.

Z obserwacji mi wynika ze mam owu wiec zobaczymy jak pojdzie.
trzymam kciuki mocno!!!

ja juz w pracy, ale piekna pogoda za oknem, slonce probuje sie wybic zza chmur

reklama
lenaka super że wszystko dobrze, sliczna fasolka :)

sorki że sie nie odzywałam ale mam full papierów do ogarnięcia .
widziałam że długa dyskusja była, ja sie nie wypowiem.

dzis rano zauwazyłam na papirze sluz zabarwiony krwia, to napewno nie okres dziś 24 dc
któras chyba tak miała z was???

dzis rano zauwazyłam na papirze sluz zabarwiony krwia, to napewno nie okres dziś 24 dc
nie wiem Kasiu, bo u mnie okres przychodzi od razu, nie mam plamien przed terminem

Ja tez tak nigdy nie miałam.

Cześć.
Po wczorajszej pięknej pogodzie niewiele zostało niestety.

Kotek ja tak miałam w styczniu. Też w 24dc zaczął się zabarwiony śluz. Czytałam wtedy dużo o plamieniach implantacyjnych. U niektórych po plamieniach test wychodził pozytywny. Niestety u mnie skończyło się okresem :/

reklama
Kotek ja tak mialam na tydzien przed juz zaczynalam delikatnie plamic. Nie mam pijecia od czego. Jak nie przyszly plamienia to sie udalo :-)
Moze to byc tez objaw niskiej p. Na zapomnialam jak to sie nazywa. Kurde

Do góry