ankamaz
Fanka BB :)
Dobranoc Księżniczkoodpadam dobranoc laleczki, snijcie o bobaskach ♥
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobranoc Księżniczkoodpadam dobranoc laleczki, snijcie o bobaskach ♥
@lenaka kochana! sliczna kropeczka ! ♡ teraz bez nerwów lez, wypoczywaj i glaskaj brzuszek
@kasiak0810 witaj i nie trać nadziei bo nadzieja zawsze umiera ostatnia :*
@Luxuorius dziękuję na szczescie mala zasnela ... leki działają ... ja staram się nie myśleć czym zabija mnie w pracy jak wrócę ze zwolnienia
snij też o bobaskach
Rozmawiałam dzisiaj z sąsiadka. Jej bratowa w piątek urodziła synka w 23 tygodniu ...wyobraźcie sobie ze tydzień przelezala w szpitalu bez wód plodowych. Lekarz jej powiedział wyraźnie ze czekają aż płód umrze bo nic się nie da zrobić. Mały miał taka siłę walki i serce mocne jak dzwon ze się uparł, nie poddał sie i przyszedł na świat przez cc. Leży bidulek wielkości dłoni w inkubatorze. .. modlę się za niego ...
Dziewczyny trzymajcie kciuki, bo dzisiaj skok temperaturki i jesli PCO nie namiesza to owu.
Jak PCO namiesza to jeszcze poczekam ><
Dobrego dnia
@Shiira mój brat jest z szóstego miesiąca. (Z końcówki ale też nikt nie dawał mu szansy) Teraz to jest chłop jak dąb.
Trzymam! Sama mam PCO
A lecisz bez clo?