reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
@lenaka kochana! sliczna kropeczka ! ♡ teraz bez nerwów lez, wypoczywaj i glaskaj brzuszek :)

@kasiak0810 witaj i nie trać nadziei bo nadzieja zawsze umiera ostatnia :*

@Luxuorius dziękuję :) na szczescie mala zasnela ... leki działają ... ja staram się nie myśleć czym zabija mnie w pracy jak wrócę ze zwolnienia :D
snij też o bobaskach :D

Rozmawiałam dzisiaj z sąsiadka. Jej bratowa w piątek urodziła synka w 23 tygodniu ...wyobraźcie sobie ze tydzień przelezala w szpitalu bez wód plodowych. Lekarz jej powiedział wyraźnie ze czekają aż płód umrze bo nic się nie da zrobić. Mały miał taka siłę walki i serce mocne jak dzwon ze się uparł, nie poddał sie i przyszedł na świat przez cc. Leży bidulek wielkości dłoni w inkubatorze. .. modlę się za niego ...

Ostatnia edycja:
Dziękuję moje kochane :-* obiecuję że postaram się już tak nie schizować ale to takie trudne. Leżę odpoczywam i głaskam brzusio a uśmiech nie schodzi mi z mordeczki :D dziękuję za każdy zaciśnięty za nas kciuk i za każdą modlitwę w naszej intencji, bardzo to doceniam i tym samym się odwdzieczam. Za każdą trzymam mocno kciuki i modlę się by spełniły się Wasze marzenia :) no kocham Was :-*

Strawbelka gratuluję nowej pracy. Podjelas dobra decyzję że zaczęłaś od szczerości i pracodawca to docenił. Powodzenia :-)

Gosia super piękna duża dzidzia :-)

NeSSi silna kobieta z ciebie.

Lena piękny Babel :-)

Shiira kciuki ogromne za maluszka ! Ps przekaz koleżance ze ja mam przyjaciółkę ktora sie urodziła wlasnie cos koło 23-22 tc i jest normalna zdrowa i do tego bardzo mądra dziewczyną :) mam nadzieje ze maluszek tez sie ładnie rozwinie a lekarz bez komentarza ...

@lenaka kochana! sliczna kropeczka ! ♡ teraz bez nerwów lez, wypoczywaj i glaskaj brzuszek :)

@kasiak0810 witaj i nie trać nadziei bo nadzieja zawsze umiera ostatnia :*

@Luxuorius dziękuję :) na szczescie mala zasnela ... leki działają ... ja staram się nie myśleć czym zabija mnie w pracy jak wrócę ze zwolnienia :D
snij też o bobaskach :D

Rozmawiałam dzisiaj z sąsiadka. Jej bratowa w piątek urodziła synka w 23 tygodniu ...wyobraźcie sobie ze tydzień przelezala w szpitalu bez wód plodowych. Lekarz jej powiedział wyraźnie ze czekają aż płód umrze bo nic się nie da zrobić. Mały miał taka siłę walki i serce mocne jak dzwon ze się uparł, nie poddał sie i przyszedł na świat przez cc. Leży bidulek wielkości dłoni w inkubatorze. .. modlę się za niego ...

Boże jaki dzielny mały człowiek! Trzymam kciuki za niego!

Shiira na szczęście psychologiem nie jestem (moja mama jest psycholem więc wiem o czym mowie:) Uważam że każdy empatyczny człowiek, który przeszedł więcej złego niż dobrego w życiu, nabywa pewnego rodzaju bagaż doświadczeń, który ma za zadanie ostrzec go przed złem które już poznał. Ja to w ogóle uwielbiam temat "dobra i zła"... Mogę godzinami się nad tym rozwodzić:)
Czasami najlepszymi psychologami są ludzie wokół nas, dobrych psychologów jest tyle samo co dobrych lekarzy:)
Ale bardzo dziękuje Ci za te słowa, nie powiem że nie połechtałaś mojej próżności:))
Kasia0810 czasami jakaś pierdoła może prowadzić do bezpłodności... Ja sama leczyłam się u 3-4 lekarzy zanim mnie zdiagnozowano i rozpoczęto leczenie. Prawie dwa lata staraliśmy się bez rezultatu... aż do momentu zdiagnozowania PCO i pierwszego cyklu z clo... i udało się za pierwszym razem:)
Także dobry lekarz to podstawa, nie można na nim szczędzić grosza:)

Dziewczyny trzymajcie kciuki, bo dzisiaj skok temperaturki i jesli PCO nie namiesza to owu.
Jak PCO namiesza to jeszcze poczekam ><
Dobrego dnia

@Shiira mój brat jest z szóstego miesiąca. (Z końcówki ale też nikt nie dawał mu szansy) Teraz to jest chłop jak dąb.

reklama
Trzymam! Sama mam PCO:)
A lecisz bez clo?:)

Dziękuje

Narazie to ja mam PCO nie leczone bo nie potwierdzone. USG mam za tydzien. Poprzednie miałam w polsce ponad rok temu i od tamtej pory przez przeprowadzke do UK nic nie robilam.

Z obserwacji mi wynika ze mam owu wiec zobaczymy jak pojdzie.

Do góry