reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
@lenaka kochana! sliczna kropeczka ! ♡ teraz bez nerwów lez, wypoczywaj i glaskaj brzuszek :)

@kasiak0810 witaj i nie trać nadziei bo nadzieja zawsze umiera ostatnia :*

@Luxuorius dziękuję :) na szczescie mala zasnela ... leki działają ... ja staram się nie myśleć czym zabija mnie w pracy jak wrócę ze zwolnienia :D
snij też o bobaskach :D

Rozmawiałam dzisiaj z sąsiadka. Jej bratowa w piątek urodziła synka w 23 tygodniu ...wyobraźcie sobie ze tydzień przelezala w szpitalu bez wód plodowych. Lekarz jej powiedział wyraźnie ze czekają aż płód umrze bo nic się nie da zrobić. Mały miał taka siłę walki i serce mocne jak dzwon ze się uparł, nie poddał sie i przyszedł na świat przez cc. Leży bidulek wielkości dłoni w inkubatorze. .. modlę się za niego ...

Ostatnia edycja:
Dziękuję moje kochane :-* obiecuję że postaram się już tak nie schizować ale to takie trudne. Leżę odpoczywam i głaskam brzusio a uśmiech nie schodzi mi z mordeczki :D dziękuję za każdy zaciśnięty za nas kciuk i za każdą modlitwę w naszej intencji, bardzo to doceniam i tym samym się odwdzieczam. Za każdą trzymam mocno kciuki i modlę się by spełniły się Wasze marzenia :) no kocham Was :-*

Strawbelka gratuluję nowej pracy. Podjelas dobra decyzję że zaczęłaś od szczerości i pracodawca to docenił. Powodzenia :-)

Gosia super piękna duża dzidzia :-)

NeSSi silna kobieta z ciebie.

Lena piękny Babel :-)

Shiira kciuki ogromne za maluszka ! Ps przekaz koleżance ze ja mam przyjaciółkę ktora sie urodziła wlasnie cos koło 23-22 tc i jest normalna zdrowa i do tego bardzo mądra dziewczyną :) mam nadzieje ze maluszek tez sie ładnie rozwinie a lekarz bez komentarza ...

@lenaka kochana! sliczna kropeczka ! ♡ teraz bez nerwów lez, wypoczywaj i glaskaj brzuszek :)

@kasiak0810 witaj i nie trać nadziei bo nadzieja zawsze umiera ostatnia :*

@Luxuorius dziękuję :) na szczescie mala zasnela ... leki działają ... ja staram się nie myśleć czym zabija mnie w pracy jak wrócę ze zwolnienia :D
snij też o bobaskach :D

Rozmawiałam dzisiaj z sąsiadka. Jej bratowa w piątek urodziła synka w 23 tygodniu ...wyobraźcie sobie ze tydzień przelezala w szpitalu bez wód plodowych. Lekarz jej powiedział wyraźnie ze czekają aż płód umrze bo nic się nie da zrobić. Mały miał taka siłę walki i serce mocne jak dzwon ze się uparł, nie poddał sie i przyszedł na świat przez cc. Leży bidulek wielkości dłoni w inkubatorze. .. modlę się za niego ...

Boże jaki dzielny mały człowiek! Trzymam kciuki za niego!

Shiira na szczęście psychologiem nie jestem (moja mama jest psycholem więc wiem o czym mowie:) Uważam że każdy empatyczny człowiek, który przeszedł więcej złego niż dobrego w życiu, nabywa pewnego rodzaju bagaż doświadczeń, który ma za zadanie ostrzec go przed złem które już poznał. Ja to w ogóle uwielbiam temat "dobra i zła"... Mogę godzinami się nad tym rozwodzić:)
Czasami najlepszymi psychologami są ludzie wokół nas, dobrych psychologów jest tyle samo co dobrych lekarzy:)
Ale bardzo dziękuje Ci za te słowa, nie powiem że nie połechtałaś mojej próżności:))
Kasia0810 czasami jakaś pierdoła może prowadzić do bezpłodności... Ja sama leczyłam się u 3-4 lekarzy zanim mnie zdiagnozowano i rozpoczęto leczenie. Prawie dwa lata staraliśmy się bez rezultatu... aż do momentu zdiagnozowania PCO i pierwszego cyklu z clo... i udało się za pierwszym razem:)
Także dobry lekarz to podstawa, nie można na nim szczędzić grosza:)

Dziewczyny trzymajcie kciuki, bo dzisiaj skok temperaturki i jesli PCO nie namiesza to owu.
Jak PCO namiesza to jeszcze poczekam ><
Dobrego dnia

@Shiira mój brat jest z szóstego miesiąca. (Z końcówki ale też nikt nie dawał mu szansy) Teraz to jest chłop jak dąb.

reklama
Trzymam! Sama mam PCO:)
A lecisz bez clo?:)

Dziękuje

Narazie to ja mam PCO nie leczone bo nie potwierdzone. USG mam za tydzien. Poprzednie miałam w polsce ponad rok temu i od tamtej pory przez przeprowadzke do UK nic nie robilam.

Z obserwacji mi wynika ze mam owu wiec zobaczymy jak pojdzie.

Do góry