reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Myslalam ze nigdy tego nie powiem ale zgadzam sie z EMKA
Lyara ja uwazam sie on jest dupkiem jakich malo, a ty boisz sie ze jak go zostawisz to nie znajdziej nikogo. To juz jest toksyczny zwiazek bo on cie niszczy. Wywal ten komputer a za chwile jego.

Nessi poryczalam sie przy twoim.poscie I nie wiem dlaczego

HaHa zupa z rana jak smietana :-)

Wczoraj narobilam obiadu jak glupia bo mialysmy to spotkanie od soboty. A laseczki sie zabraly przed obiadem na pociag. I co zostalam z obiadem na trzy dni :-)

i wiecie co? to mi cos przypomina..moja szwagierka, siostra mojego Tomka, jest z facetem, bo jest, czy go kocha? chyba tak, ona ma dziecko z poprzedniego zwiazku, jest samotna matka, on jedzie po niej rowno, fakt, ze ma niekiedy racje mowiac by zrobila prawko na ktore da jej kase (wycofali jej autobus powrotny z pracy i lezy i kwiczy) i ona sie go tak boi, ze nie pojdzie mieszkac z nim na swoje, tylko probuje go przekupic by on zamieszkal u niej i jej mamy, gdzie on i moja tesciowa sie nienawidza i dra koty ze soba..wczoraj ona mu mowi, ze pragnie miec z nim dziecko, a on to wyprowadz sie od mamy i zrob prawko a ona , ze nie, a on, no to nie bedzie dziecka i koniec tematu...on rzadzi, on decyduje i kobiety, ktore sa w takich zwiazkach nie odejda, beda zyc i sie meczyc, bo dla mnie to jest meczarnia, zyc z kims kto potrafi sie tak odezwac do kobiety, on tez moja szwagierke wyzywa od najgorszych a ona sie dopiero nauczyla teraz bronic, bo ja jej powiedzialam, ze nie moze tak sie dac traktowac...tu duzo zalezy od sily i charakteru kobiety...

reklama
Do góry