reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Siedze na l4. Nie utrzymam sie sama nie mam rodziny u ktorej mialabym wsparcie. Gdyby nie komp.miedzy nami byloby cudownie. Kocham go ale brak mi sil do walki. Dalam mu do poczytania posty. Zapytal po pierwszym czy jestem az taka tepa .

Masakra.
On chyba faktycznie nie jest gotów by założyć rodzinę.

reklama
Siedze na l4. Nie utrzymam sie sama nie mam rodziny u ktorej mialabym wsparcie. Gdyby nie komp.miedzy nami byloby cudownie. Kocham go ale brak mi sil do walki. Dalam mu do poczytania posty. Zapytal po pierwszym czy jestem az taka tepa .
Sorki ale powedz mi z co go kochasz , za to że uważa ciebie za tępą ???
Czy za coś jeszcze ?

Nie wiem nie ogarniam tego !!!

Nic juz nie wiem... przytulil przeprosil... powiedzial ze zle to wyszlo... ze powinien mi to normalnie powiedziec... mam dosc... metlik w glowie mam

Nic juz nie wiem... przytulil przeprosil... powiedzial ze zle to wyszlo... ze powinien mi to normalnie powiedziec... mam dosc... metlik w glowie mam
Ja się zostawiam kto tutaj jest głupszy on wyzywający i nie szanujący swojej kobiety z którą mieszka i śpi , czy ty słuchająca i pozwalająca mu na to .

Także ja robię pass !!!
On cię obraża , po tem przeprasza i tak w kółko dla mnie to bezsensu a zdania i tak nie zmienił .

Ja się zostawiam kto tutaj jest głupszy on wyzywający i nie szanujący swojej kobiety z którą mieszka i śpi , czy ty słuchająca i pozwalająca mu na to .

Także ja robię pass !!!
On cię obraża , po tem przeprasza i tak w kółko dla mnie to bezsensu a zdania i tak nie zmienił .

Dokładnie , przeprosil to czyli już jest ok i wielkie love .

reklama
Przegadalismy do tej pory. Oboje poplakalismy,wyjasnilismy sobie sporo... powiedzialam co mnie boli poprosil mnie o pomoc... ze chce zyc normalnie ale nie potrafi sam. Ograniczymy komputer... sprobuje. A do dziecka wroce jutro na spokojnie. Moze wezme go do gina niech porozmawia... mysle ze to dobre wyjscie chyba.

Do góry