Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a mi juz przechodzi bol glowy na szczescie, uff, na co jedziecie?A mnie dzieci do kina wyciągnęły, więc jedziemy . Głowa mnie dzisiaj okropnie boli i chętnie bym pospała, ale jak mus to mus. Obiecałam im i muszę słowa dotrzymać.
a mi juz przechodzi bol glowy na szczescie, uff, na co jedziecie?
Ja nie planowałam, ale od soboty obejrzeliśmy wszystkie sześć części i im się spodobało, a że synio dobrze w konkursach wypadł to w ramach nagrody jedziemy całą ferajną.ooo moj chcial isc na to do kina
no moj to caly maraton ostatnio ogladal i byl zakochany,. on jako dziecko to ogladalJa nie planowałam, ale od soboty obejrzeliśmy wszystkie sześć części i im się spodobało, a że synio dobrze w konkursach wypadł to w ramach nagrody jedziemy całą ferajną.
hahaha mnie na koledzie nie bylo gdy chodzil, no co, w pracy bylam no nie?Apropo księdza ....
Ostatnio był u Nas w połowie marca ... więc go pytam:
Nie mógł ksiądz przyjść do Nas w kwietniu ? To bym jajka od razu poświęciła
Jego mina bezcenna ...
no widzisz, jaka ulga co?Hej, pochwalę się Od jutra będę nosić okularki Mam nadzieję że się przyzwyczaję
Aa i duphaston działa Jestem szczęśliwa jak cholera! Wreszcie krwawienie ustaje... Boże po dwóch miesiącach okresu nareszcie się kończy Nawet nie wiecie jaka to dla mnie radość