reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Dziewczyny macie jakiś sposób na ból głowy. ?od dwóch dni jestem nie do życia. Nie byłam u lekarza ale zdarzą mi się to często myślę że to migrena. Bo jak boli to pulsuje chociaż mogę się mylić. A jak wy uważacie?

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Dziewczyny macie jakiś sposób na ból głowy. ?od dwóch dni jestem nie do życia. Nie byłam u lekarza ale zdarzą mi się to często myślę że to migrena. Bo jak boli to pulsuje chociaż mogę się mylić. A jak wy uważacie?

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Ja na ból głowy kawę pije:) ale nigdy nie miałam migrenowych bólów głowy, więc pewnie nie pomoże.

Lyara a ty masz juz jedno dziecko tak? Dobrze pamietam? Ile juz ma? No bo skoro masz jedno to bezplodna napewno nie jestes. Wczesniej tez mialas problemy z zajsciem?

Lyara a ty masz juz jedno dziecko tak? Dobrze pamietam? Ile juz ma? No bo skoro masz jedno to bezplodna napewno nie jestes. Wczesniej tez mialas problemy z zajsciem?
Mam córeczkę 8 letnią. Wtedy zaszłam bez problemu, ale nie miałam nadwagi i nie miałam aż takich problemów z tarczycą. Tak naprawdę zaszłam za pierwszym podejściem :p Było kilka razy jednego dnia a potem teścik i już :D Wiesz, teraz może będzie też w miarę szybko, bo tak naprawdę to my jeszcze nie zaczęliśmy starań... Było kilka razy bez zabezpieczenia, ale to dwa dni później dostałam okres i dupa... Od tamtej pory non stop krwawienie, odkąd podjęliśmy decyzję o dziecku. Więc na razie wszystko przede mną...

BMI mam około 50 :( więc do zrzucenia od cholery i ciut... Dopisałam jeszcze w tamtym poście trochę... W sumie to wychodzi jakieś 50-60 kg do zrzucenia

reklama
Do góry