Ja bylam na listopadowkach 2009@niunians my to razem nie byłysmy na marcówkach 2010 ? skąś kojarze twój nick?
ale się rozpisałyście, nie mogę nadgonic
Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja bylam na listopadowkach 2009@niunians my to razem nie byłysmy na marcówkach 2010 ? skąś kojarze twój nick?
ale się rozpisałyście, nie mogę nadgonic
Dziewczyny macie jakiś sposób na ból głowy. ?od dwóch dni jestem nie do życia. Nie byłam u lekarza ale zdarzą mi się to często myślę że to migrena. Bo jak boli to pulsuje chociaż mogę się mylić. A jak wy uważacie?
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
trochę ze względów finansowych i trcohę mu się nie chceA czemu nie chce?
oże razem na staraczkach byłyśmy, bo ja o moją córeczkę prawie rom się starałamJa bylam na listopadowkach 2009
Mam córeczkę 8 letnią. Wtedy zaszłam bez problemu, ale nie miałam nadwagi i nie miałam aż takich problemów z tarczycą. Tak naprawdę zaszłam za pierwszym podejściem Było kilka razy jednego dnia a potem teścik i już Wiesz, teraz może będzie też w miarę szybko, bo tak naprawdę to my jeszcze nie zaczęliśmy starań... Było kilka razy bez zabezpieczenia, ale to dwa dni później dostałam okres i dupa... Od tamtej pory non stop krwawienie, odkąd podjęliśmy decyzję o dziecku. Więc na razie wszystko przede mną...Lyara a ty masz juz jedno dziecko tak? Dobrze pamietam? Ile juz ma? No bo skoro masz jedno to bezplodna napewno nie jestes. Wczesniej tez mialas problemy z zajsciem?