reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Nie wiem z czym Wy to risotto, ale u mnie dzisiaj kopytka z pulpetami w sosie musztardowym :-p Dam znać, czy przeżyjemy ;-) ;)

Czarna ja robię z przepisu Ewy Wachowicz risotto z kurczakiem w curry.
O takie http://www.ewawachowicz.pl/przepisy,417.html
Może zmodyfikujesz na coś innego :-)
Albo jak masz przepis na swoje risotto to chętnie skorzystam. Bo uwielbiam to danie.

NeSSi ja jem jako samodzielne danie. Ale zjedlabym twoje danie. Jedynie może sos bym zamieniła na chrzanowy.
Jak lubisz kopytka to możesz spróbować z sosem pieczarkowym i świeża rukola obok. No kocham to połączenie.

Hahaha :D
Masakra jakaś, od 7 nie mogłam otworzyć oczu... jak to ma tak wyglądać dalej to będzie wesoło :D

Ruda to jest ten co my mamy. Ale jest tego mnóstwo.
http://www.smyk.com/smily-play-muzyczne-centrum-gram-z-nut,p1103330041,zabawki-gry-dla-dzieci-p

Czarna o tak już jesteś grzeczna :p

Anik pewnie za długi spalas. Dlatego tak się czujesz.

Lux a ty nie wydziwiaj że wchodzić nie chcesz tu

Risotto wyszło pycha. Po południu na zakupy, a teraz śliczna pogoda więc z piekarni od razu spacer zaliczylismy

Ja sobie warzywa na parze zrobię dzisiaj. Ale nie teraz jeszcze...
Miałam robić curry Czarnej ale nie dam rady... nie przełkne o_O

No i księdza póki co nie ma. Ciekawe o której przyjdzie....

reklama
Ann no nie podoba mi sie, ze znow jazda byla, byl spokoj ehhh, zobaczcie ile dziewczyn ucieklo, a bylo tak fajnie, ale co tam, trudno sie mowi, byle do przodu, mam dzis zapierdziel w pracy, dwie dostawy mialam i plecy mnie tak bola, ze umieram a wieczorem jade z przyjaciolka na LODY :laugh2:

Do góry