reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Ja nie planowałam, ale od soboty obejrzeliśmy wszystkie sześć części i im się spodobało, a że synio dobrze w konkursach wypadł to w ramach nagrody jedziemy całą ferajną.

No to tylko mogę życzyć Tobie miłego oglądania:)) Jutro coś Ci pokaże, bo wiem że czekasz:))

Hej, pochwalę się :D Od jutra będę nosić okularki :) Mam nadzieję że się przyzwyczaję :)
Aa i duphaston działa :D Jestem szczęśliwa jak cholera! Wreszcie krwawienie ustaje... Boże po dwóch miesiącach okresu nareszcie się kończy :D Nawet nie wiecie jaka to dla mnie radość :)

Super że pomaga! No to Ty czekasz aż się skończy a ja czekam aż się zacznie:D

reklama
no widzisz, jaka ulga co?

No to tylko mogę życzyć Tobie miłego oglądania:)) Jutro coś Ci pokaże, bo wiem że czekasz:))

Super że pomaga! No to Ty czekasz aż się skończy a ja czekam aż się zacznie:D
Oj dziewczyny uwierzcie, po dwóch miesiącach to jak wygrać w totka :D najgorsze że po 10 dniach mam czekać aż będzie znowu więc za jakieś półtora tygodnia znów dostanę :( Ale jak będzie dłużej niż tydzień to mam przyjść od razu... Chociaż może... :D Spróbujemy wziąć się do roboty jak skończę krwawić, moze jest choć cień szansy na owu i na zajście ;D

Kalea witaj

Skaba ale ci fajnie, kiedy moj bedzie do kina wyciagal rodzicow :-)

Lyara super a kiedy mozecie zaczac znow starania?
Powiedział że jak skończę krwawić to możemy :D Ale stwierdził że nie ma szans żebym szybko zaszła :( mogę zapomnieć że w 1 cyklu się uda z moimi problemami...

reklama
Do góry