reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

cześć kochane, betka na razie wzrasta prawidłowo:) z 51.6 po 72 h wzrosła do 270 :) wiec ulga lepsza niż siusiu po całym dniu:) oby dalej wszystko dobrze było :) rzadziej do Was zaglądam i będę tak robić gdyż forum mi nie służy...część z Was ma dziwną tendencję do oceniania i krytykowania, a po za tym czasami takie historie opowiadacie, niestety własne, że nie śpię po nocy bo się boję, że mi sie to może przytrafić więc dla dobra mojego samopoczucia a co za tym idzie tego maleństwa po prostu się izoluje. Mam nadzieję, że zrozumiecie. Naprawdę życzę Wam z całego serca, szczerze, zdrowej ciąży, w którą zajdziecie w szybkim czasie :) będę zaglądać ale na pewno rzadziej niz dotychczas...Jeśli, któraś ma ochotę się odezwać napiszcie do mnie czy to tutaj czy na fejsie :)

reklama
cześć kochane, betka na razie wzrasta prawidłowo:) z 51.6 po 72 h wzrosła do 270 :) wiec ulga lepsza niż siusiu po całym dniu:) oby dalej wszystko dobrze było :) rzadziej do Was zaglądam i będę tak robić gdyż forum mi nie służy...część z Was ma dziwną tendencję do oceniania i krytykowania, a po za tym czasami takie historie opowiadacie, niestety własne, że nie śpię po nocy bo się boję, że mi sie to może przytrafić więc dla dobra mojego samopoczucia a co za tym idzie tego maleństwa po prostu się izoluje. Mam nadzieję, że zrozumiecie. Naprawdę życzę Wam z całego serca, szczerze, zdrowej ciąży, w którą zajdziecie w szybkim czasie :) będę zaglądać ale na pewno rzadziej niz dotychczas...Jeśli, któraś ma ochotę się odezwać napiszcie do mnie czy to tutaj czy na fejsie :)
uwazaj na siebie i dbaj o bobo :biggrin2:

Czarna ja robię z przepisu Ewy Wachowicz risotto z kurczakiem w curry.
O takie http://www.ewawachowicz.pl/przepisy,417.html
Może zmodyfikujesz na coś innego :-)
Albo jak masz przepis na swoje risotto to chętnie skorzystam. Bo uwielbiam to danie.

NeSSi ja jem jako samodzielne danie. Ale zjedlabym twoje danie. Jedynie może sos bym zamieniła na chrzanowy.
Jak lubisz kopytka to możesz spróbować z sosem pieczarkowym i świeża rukola obok. No kocham to połączenie.

Ja też czasami oglądam Ewe Wachowicz, ale raczej dla rozrywki:) Strasznie mnie jakoś śmieszy jak ona gotuje, po za tym większość "jej" przepisów dostaje od obcych ludzi w zamian za siekaczke i ksiażke:D
Mam nadzieje że nie obraziłam Ciebie?:)
Hej, nowa staraczka sie zglasza ;)

Witaj!:) Potrzebujemy świeżej krwi:))
Opowiedz coś o sobie:)

reklama
Do góry