reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Moze wyjdę znowu na prowokatorkę - trudno - dziewczyny któryś raz juz narzekacie ze dziewczyny piszą o objawach realnych wymyślonych Never mind - po to jest forum by pisać o czym sie chce - a Ruda, czarna wydaje mi sie ze Wy macie forum zamknięte na którym piszecie o swoich prywatnych sprawach, wiec nie oczekujcie ze dziewczyny z którymi Wy nie chcecie sie dzielić sie swoim życiem nagle bedą to robić . Jak wiecie zaufanie i każda relacja musi działać w dwie strony . Wiec skoro nie piszecie same nic bardziej wylewnego tutaj to nie wrzucajcie ciagle swoich 3 groszy na temat tego ze ktos inny ma czegoś nie pisać albo pisać bo w ten sposób wpływacie na to ze ktos sie 5 razy zastanowi czy cos napisać xzy znow bedzie marudzenie . I nie nie chodzi mi o mnie bo jak widzicie nie mam problemu z wyrażeniem głośno swojego zdania.

Lux do zajścia w ciaze chyba powinna byc koło 2 z tego co mi sie obiło o uszy .

Strawbelka jutro ten wlew?

Ann ale nadrobiłaś smaka ta pomidorówka :)

Happy super !!! Gratulacje :)))

Ah cudownie juz tyle brzuchatek tutaj ;))) pięknie sie rok rozpoczął :) czy ktos prowadzi jakies zapiski z forum kto sie starał komu sie juz udało ?:) bo powiem szczerze ze bardzo budujące jest to ze co drugi dzień po 2-3 osoby sie chwała sukcesami :)

Moze wyjdę znowu na prowokatorkę - trudno - dziewczyny któryś raz juz narzekacie ze dziewczyny piszą o objawach realnych wymyślonych Never mind - po to jest forum by pisać o czym sie chce - a Ruda, czarna wydaje mi sie ze Wy macie forum zamknięte na którym piszecie o swoich prywatnych sprawach, wiec nie oczekujcie ze dziewczyny z którymi Wy nie chcecie sie dzielić sie swoim życiem nagle bedą to robić . Jak wiecie zaufanie i każda relacja musi działać w dwie strony . Wiec skoro nie piszecie same nic bardziej wylewnego tutaj to nie wrzucajcie ciagle swoich 3 groszy na temat tego ze ktos inny ma czegoś nie pisać albo pisać bo w ten sposób wpływacie na to ze ktos sie 5 razy zastanowi czy cos napisać xzy znow bedzie marudzenie . I nie nie chodzi mi o mnie bo jak widzicie nie mam problemu z wyrażeniem głośno swojego zdania.

Lux do zajścia w ciaze chyba powinna byc koło 2 z tego co mi sie obiło o uszy .

Strawbelka jutro ten wlew?

Ann ale nadrobiłaś smaka ta pomidorówka :)

Happy super !!! Gratulacje :)))

Ah cudownie juz tyle brzuchatek tutaj ;))) pięknie sie rok rozpoczął :) czy ktos prowadzi jakies zapiski z forum kto sie starał komu sie juz udało ?:) bo powiem szczerze ze bardzo budujące jest to ze co drugi dzień po 2-3 osoby sie chwała sukcesami :)
Zgadzam się z tobą.

Tak lista taka też fajnie jakby była

To do garow kochane ☺

HappyMum89 gratuluję jeszcze raz

Ruda kultury trochę . I dla jasności bo widze ze czytanie ze zrozumieniem idzie kiepsko - mnie nie interesuje forum zamknięte na którym jesteś ale nie mow ludziom tu
Co maja pisać czego nie.

Emka a mozesz sie juz odwalic? Widze ze lubisz kłótnie fajnie tylko ze ja nie bede tego komentowac szkoda mi czasu na bezsensowne rozmowy z toba.
Przeczytaj swoj post " nie mow ludziom tu co maja pisac a czego nie" a ty co wlasnie robisz?

reklama
Emka, wydaje mi się, ze skoro każdy ma prawo pisać na co ma ochotę, to nie widzę problemu w tym co pisze ruda z Czarną. mało tego, ja się z nimi zgadzam, bo wybaczcie, starania staraniami, ale tutaj nie pisze się o niczym innym tylko o objawach, owulacjach, bólach, testach. Jeszcze jak czytam, ze ktoś testuje 10 dni przed @ to już w ogóle. Przez takie pisanie laski się nakrecaja, a później rozczarowanie, ale w sumie to tylko na własne życzenie. Takie jest moje skromne zdanie.skoro jedne piszą o staraniach, ktoś o pracy, to czemu ktoś nie może napisać, ze cos mu się nie podoba ?Poza tym po co wałkować w kółko jedno i to samo?

Do góry