gosia2808
Fanka BB :)
GratulacjeLux wydaje mi sie ze to troche za wysokie tsh. Ty bierzesz juz euthyrox?
Dziewczyny jeszcze nie dowierzam ale wysikalam dzis 2 kreski ! Czuje sie jakbym w totka wygrala!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulacjeLux wydaje mi sie ze to troche za wysokie tsh. Ty bierzesz juz euthyrox?
Dziewczyny jeszcze nie dowierzam ale wysikalam dzis 2 kreski ! Czuje sie jakbym w totka wygrala!
Zgadzam się z tobą.Moze wyjdę znowu na prowokatorkę - trudno - dziewczyny któryś raz juz narzekacie ze dziewczyny piszą o objawach realnych wymyślonych Never mind - po to jest forum by pisać o czym sie chce - a Ruda, czarna wydaje mi sie ze Wy macie forum zamknięte na którym piszecie o swoich prywatnych sprawach, wiec nie oczekujcie ze dziewczyny z którymi Wy nie chcecie sie dzielić sie swoim życiem nagle bedą to robić . Jak wiecie zaufanie i każda relacja musi działać w dwie strony . Wiec skoro nie piszecie same nic bardziej wylewnego tutaj to nie wrzucajcie ciagle swoich 3 groszy na temat tego ze ktos inny ma czegoś nie pisać albo pisać bo w ten sposób wpływacie na to ze ktos sie 5 razy zastanowi czy cos napisać xzy znow bedzie marudzenie . I nie nie chodzi mi o mnie bo jak widzicie nie mam problemu z wyrażeniem głośno swojego zdania.
Lux do zajścia w ciaze chyba powinna byc koło 2 z tego co mi sie obiło o uszy .
Strawbelka jutro ten wlew?
Ann ale nadrobiłaś smaka ta pomidorówka
Happy super !!! Gratulacje ))
Ah cudownie juz tyle brzuchatek tutaj )) pięknie sie rok rozpoczął czy ktos prowadzi jakies zapiski z forum kto sie starał komu sie juz udało ? bo powiem szczerze ze bardzo budujące jest to ze co drugi dzień po 2-3 osoby sie chwała sukcesami
Lux wydaje mi sie ze to troche za wysokie tsh. Ty bierzesz juz euthyrox?