anik.
Mama Krzysia :)
Ann_ spróbuję mandarynek. Mdłości dopiero teraz mi przeszły.
A jak robisz te pomidorowke?
A jak robisz te pomidorowke?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nic sie nie boj, musisz byc silnaChyba juz mnie cykor dopadl przed jutrzejszym iui
Lux te normy lab. nijak sie maja do staran. Dla staraczek tsh powinno byc ponizej 2. Umow sie do dobrego endokrynologa po leki. Moze Ci byc ciezko zajsc i utrzymac ciaze. Ja mialam tsh 2,1 i mi kazali zbijac w dol .hej mam wyniki, sa o dziwo w normie, ale tsh mi wzroslo, mialam 1,76, mam 3,07, jednak nadal w normie, nigdy nie chorowalam na tarczyce i mam sie martwic, ze sie podnioslo? norma wedlug lab to 4,2
no ja mialam ponizej dwojki jak sie staralamLux te normy lab. nijak sie maja do staran. Dla staraczek tsh powinno byc ponizej 2. Umow sie do dobrego endokrynologa po leki. Moze Ci byc ciezko zajsc i utrzymac ciaze. Ja mialam tsh 2,1 i mi kazali zbijac w dol .
dzieki, ze pytasz, bol wraca, ale jest slabszy, mnie tez pobolewa zab i jest do naprawyHej hej! Dziewczyny melduję że żyję! Jestem na bieżąco, ale oczywiście zapomniałam co i komu miałam napisać .
Gratulacje dla zaciążonych. Uwielbiam oglądać testy z dwoma kreseczkami!!
Strawbelka &&&& musisz być dobrej myśli! Będzie dobrze!
Lux jak się czujesz? Ból minął?
Byłam dzisiaj u dentysty. Wyrwałam zęba antykoncepcyjnego . Teraz tylko działać. W tym cyklu poszłam metodą abstynencji. Cholernie to trudne, bo ochotę mam ogromną. Wczoraj podziałaliśmy, ale teraz chciałabym dopiero w niedzielę. Nie wiem tylko czy wytrzymam .
co to zagraja?Hej Wam! Jednak u mnie mierzenie temperatury nie wypali, bo wstaje dopiero koło 9 a budzik wyłącze i śpię dalej. ;p
Dzisiaj na obiad zachciało mi się zrobić zagraję, dawno nie jadłam.