reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Jesli tak to przepraszam ze jestem szczera i nie klaszcze kazdemu nawet jak mam.inne zdanie :-)
Ruda spoko mi sie wydaje ze ktos inny wszczyna na sile klotnie, zeby chyba nudno nie bylo. Ja sie nie czulam urazona Waszymi wypowiedziami, ale meczy mnie jak jedna osoba tutaj chce wszystkich ustawiac, bo to juz druga taka sytuacja. Wybacz Emka, nie mam nic do Ciebie, lubie Cie ale meczy mnie jaj znow zaczynasz wszystko od poczatku, po co. Juz chyba kazda to meczy tylko nikt sie nie chce wypowiadac zeby jeszcze wiekszej klotni nie bylo.

reklama
Czarna wkoncu to nie nasza wina :-)

Dziekuje dziewczyny ze wkoncu ktos zauważył ze to nie tylko ja i czarna jestesmy zawsze winne :-)
Inne tez to chyba widza, tylko cicho w kacie siedza. Ja dzisiaj musialam powiedziec co mysle, bo za chwile ten watek sie rozleci jak nic sie nie zmieni, bo ja wole siedziec na watkach gdzie jest milo i kazdy siebie szanuje nawet jak ma inne zdanie co do roznych spraw.

Chwilę mnie nie było na forum, musiałam się wstrzymać ze staraniami, by uporządkować sprawy ze zdrowiem. Teraz już będę na bieżąco :)
Widzę , że sporo się tutaj dzieje... I dużo nowych dziewczyn widzę :)
Gratuluję wszystkim przyszłym mamusiom , które już czekają na swoje maleństwa :-) :) , a za pozostałe starające się trzymama mocno kciuki :-) :)

hej mam wyniki, sa o dziwo w normie, ale tsh mi wzroslo, mialam 1,76, mam 3,07, jednak nadal w normie, nigdy nie chorowalam na tarczyce i mam sie martwic, ze sie podnioslo? norma wedlug lab to 4,2
Jak już napisałam wcześniej jestem na etapie "porządkowania" swojego zdrowia i z tarczycą jestem na bierząco. Dla starających się tsh nie powinno przekraczać 1,5. Jeśli uda Ci się zajść w ciążę z takimi wynikami (jest to możliwe , bo z synkiem zaszłam ciążę mając prawie 3 tsh) musisz to kontrolować i jeżeli nie spadnie albo będzie wzrastać musisz poddać się leczeniu, bo wysokie tsh może (nie musi) zaburzyć rozwój dzidziusia, a czasami może spowodować utratę ciąży. Ja obecnie tsh mam 2,2 i muszę obniżyć.

Lyara ciekawa jestem jak Twoje problemy z nogą ? Poprawiło się ?

Chwilę mnie nie było na forum, musiałam się wstrzymać ze staraniami, by uporządkować sprawy ze zdrowiem. Teraz już będę na bieżąco :)
Widzę , że sporo się tutaj dzieje... I dużo nowych dziewczyn widzę :)
Gratuluję wszystkim przyszłym mamusiom , które już czekają na swoje maleństwa :-) :) , a za pozostałe starające się trzymama mocno kciuki :-) :)

Jak już napisałam wcześniej jestem na etapie "porządkowania" swojego zdrowia i z tarczycą jestem na bierząco. Dla starających się tsh nie powinno przekraczać 1,5. Jeśli uda Ci się zajść w ciążę z takimi wynikami (jest to możliwe , bo z synkiem zaszłam ciążę mając prawie 3 tsh) musisz to kontrolować i jeżeli nie spadnie albo będzie wzrastać musisz poddać się leczeniu, bo wysokie tsh może (nie musi) zaburzyć rozwój dzidziusia, a czasami może spowodować utratę ciąży. Ja obecnie tsh mam 2,2 i muszę obniżyć.

Lyara ciekawa jestem jak Twoje problemy z nogą ? Poprawiło się ?
Jeju jak miło Cię widzieć :)A dziękuję za pamięć, nogi tak jak były niestety...Jedynie co to trochę ta krioterapia coś daje, ale niewiele... Prawie żadnej poprawy nie ma a 15 już kończę rehabilitację....

Czarna ale my mamy :-) to co przyjedziesz do mnie?

Strawbelkaa wiec dziekuje ze sie odezwalas
Kochana, ale tylko w tym pozytywnym znaczeniu ma się rozumieć :D Ekhm, wypraszam sobie, ja też siedziałam cicho, ale już mam dość wiecznych spin i za przeproszeniem rzygam już wymyślaniem objawów, owu itp...

reklama
Do góry