reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Moze wyjdę znowu na prowokatorkę - trudno - dziewczyny któryś raz juz narzekacie ze dziewczyny piszą o objawach realnych wymyślonych Never mind - po to jest forum by pisać o czym sie chce - a Ruda, czarna wydaje mi sie ze Wy macie forum zamknięte na którym piszecie o swoich prywatnych sprawach, wiec nie oczekujcie ze dziewczyny z którymi Wy nie chcecie sie dzielić sie swoim życiem nagle bedą to robić . Jak wiecie zaufanie i każda relacja musi działać w dwie strony . Wiec skoro nie piszecie same nic bardziej wylewnego tutaj to nie wrzucajcie ciagle swoich 3 groszy na temat tego ze ktos inny ma czegoś nie pisać albo pisać bo w ten sposób wpływacie na to ze ktos sie 5 razy zastanowi czy cos napisać xzy znow bedzie marudzenie . I nie nie chodzi mi o mnie bo jak widzicie nie mam problemu z wyrażeniem głośno swojego zdania.

Lux do zajścia w ciaze chyba powinna byc koło 2 z tego co mi sie obiło o uszy .

Strawbelka jutro ten wlew?

Ann ale nadrobiłaś smaka ta pomidorówka :)

Happy super !!! Gratulacje :)))

Ah cudownie juz tyle brzuchatek tutaj ;))) pięknie sie rok rozpoczął :) czy ktos prowadzi jakies zapiski z forum kto sie starał komu sie juz udało ?:) bo powiem szczerze ze bardzo budujące jest to ze co drugi dzień po 2-3 osoby sie chwała sukcesami :)

Moze wyjdę znowu na prowokatorkę - trudno - dziewczyny któryś raz juz narzekacie ze dziewczyny piszą o objawach realnych wymyślonych Never mind - po to jest forum by pisać o czym sie chce - a Ruda, czarna wydaje mi sie ze Wy macie forum zamknięte na którym piszecie o swoich prywatnych sprawach, wiec nie oczekujcie ze dziewczyny z którymi Wy nie chcecie sie dzielić sie swoim życiem nagle bedą to robić . Jak wiecie zaufanie i każda relacja musi działać w dwie strony . Wiec skoro nie piszecie same nic bardziej wylewnego tutaj to nie wrzucajcie ciagle swoich 3 groszy na temat tego ze ktos inny ma czegoś nie pisać albo pisać bo w ten sposób wpływacie na to ze ktos sie 5 razy zastanowi czy cos napisać xzy znow bedzie marudzenie . I nie nie chodzi mi o mnie bo jak widzicie nie mam problemu z wyrażeniem głośno swojego zdania.

Lux do zajścia w ciaze chyba powinna byc koło 2 z tego co mi sie obiło o uszy .

Strawbelka jutro ten wlew?

Ann ale nadrobiłaś smaka ta pomidorówka :)

Happy super !!! Gratulacje :)))

Ah cudownie juz tyle brzuchatek tutaj ;))) pięknie sie rok rozpoczął :) czy ktos prowadzi jakies zapiski z forum kto sie starał komu sie juz udało ?:) bo powiem szczerze ze bardzo budujące jest to ze co drugi dzień po 2-3 osoby sie chwała sukcesami :)
Zgadzam się z tobą.

Tak lista taka też fajnie jakby była

To do garow kochane ☺

HappyMum89 gratuluję jeszcze raz

Ruda kultury trochę . I dla jasności bo widze ze czytanie ze zrozumieniem idzie kiepsko - mnie nie interesuje forum zamknięte na którym jesteś ale nie mow ludziom tu
Co maja pisać czego nie.

Emka a mozesz sie juz odwalic? Widze ze lubisz kłótnie fajnie tylko ze ja nie bede tego komentowac szkoda mi czasu na bezsensowne rozmowy z toba.
Przeczytaj swoj post " nie mow ludziom tu co maja pisac a czego nie" a ty co wlasnie robisz?

reklama
Emka, wydaje mi się, ze skoro każdy ma prawo pisać na co ma ochotę, to nie widzę problemu w tym co pisze ruda z Czarną. mało tego, ja się z nimi zgadzam, bo wybaczcie, starania staraniami, ale tutaj nie pisze się o niczym innym tylko o objawach, owulacjach, bólach, testach. Jeszcze jak czytam, ze ktoś testuje 10 dni przed @ to już w ogóle. Przez takie pisanie laski się nakrecaja, a później rozczarowanie, ale w sumie to tylko na własne życzenie. Takie jest moje skromne zdanie.skoro jedne piszą o staraniach, ktoś o pracy, to czemu ktoś nie może napisać, ze cos mu się nie podoba ?Poza tym po co wałkować w kółko jedno i to samo?

Do góry