Heh jakos watpie a najbardziej chwil po... jak ja wstane z tego fotela po znieczuleniu... ehh jak jeszcze raz uslysze tu o wadze to mnie szlag trafi grrrW koncu dziewczyno!!! Nie boj sie nawet nie bedziesz wiedziala kiedy zasniesz
reklama
G
Gość
Gość
Obudzisz sie na lozku, oni Cie sciagna z fotela i na lozku poloza hak bedziesz jeszcze spac. Przynajmniej w szpitalach tak robia.Heh jakos watpie a najbardziej chwil po... jak ja wstane z tego fotela po znieczuleniu... ehh jak jeszcze raz uslysze tu o wadze to mnie szlag trafi grrr
G
Gość
Gość
Lyara a jak wricisz do domu to pogon swojego chlopa i zbajdz sobie normalnego, takiego co Cie bedzie wspieral!!!
Ja palilam przed plonowaniem pierwszej ciazy pozniej rok po urodzeniu erocilam do fajek. Od dwoch lat pale elektonika a teraz odkad sie staramy to staram sie tego odstawic i zmniejszam ilosc nikotyny w liquidach ale jest czasami ciezko. Ale moj M mnie bardzo pilnuje wiec jest jakis straznik i jest lepiej29 dc Bardzo się cieszę że razem ze mną rzucasz te dziadostwo ja od 1.5 miesiąca popalam i nie mogę przestać... wiec muszę po prostu rzucić w cholerę i żyć zdrowiej
Ja nie Ruda, ja brunetka, ale wchodzę z Tobą w to!!!No u mnie też test negatywny ale nie łamie się, to dopiero drugi cykl starań i to bez clo. Sporo stresów miałam w tym miesiącu, stad pewnie i brak owulacji. Od nowego roku zero palenia, mało picia i dużo uśmiechu, Ruda wchodzisz w to?
anik.
Mama Krzysia :)
Skaba1 - proszę
300 g makaronu
600 g piersi z kurczaka
0.5 kg winogron (u mnie różowe)
Puszka kukurydzy
4 łyżki nasion słonecznika
Majonez
Sól, pieprz, czosnek granulowany, papryka, oliwa z oliwek.
Kurczaka pokroić i przyprawić odstawic do lodówki na min.godzine. makaron ugotować. Usmażyć kurczaka, słonecznik uprazyc na suchej patelni. Winogrona pokroić. Połączyć składniki. Ewentualnie doprawić do smaku
300 g makaronu
600 g piersi z kurczaka
0.5 kg winogron (u mnie różowe)
Puszka kukurydzy
4 łyżki nasion słonecznika
Majonez
Sól, pieprz, czosnek granulowany, papryka, oliwa z oliwek.
Kurczaka pokroić i przyprawić odstawic do lodówki na min.godzine. makaron ugotować. Usmażyć kurczaka, słonecznik uprazyc na suchej patelni. Winogrona pokroić. Połączyć składniki. Ewentualnie doprawić do smaku
Trzymaj sie! Bedzie dobrze jestes pod dobra opieka. A jak twoj M?Hej ja juz w szpitalu... Leze sama na sali i czekam na zabieg. Przyjeli mnie ale troche marudzili... Na szczescie moj gin wrocil bo go widzialam na korytarzu Anestezjolog ponoc sie zgodzil ale ja i tak sie boje
anik.
Mama Krzysia :)
Ja palilam przed plonowaniem pierwszej ciazy pozniej rok po urodzeniu erocilam do fajek. Od dwoch lat pale elektonika a teraz odkad sie staramy to staram sie tego odstawic i zmniejszam ilosc nikotyny w liquidach ale jest czasami ciezko. Ale moj M mnie bardzo pilnuje wiec jest jakis straznik i jest lepiej
Jaka moc liquidu palisz?
reklama
A jak moge zapytac to w ktorym tygodniu poronilas?Rozumiem, no mnie forum za bardzo nie pomogło. Byłam z dziewczynami w wątku ciąża po poronieniu i cenię sobie ich wsparcie i tak dalej, czasami potrafiły wyciągnąć z dołka i dać nadzieję ale wiadomo jest tam nas dużo nikt nie jest w stanie każdej pomóc i ja to rozumiem i akceptuję. Ale sama potrzebuję jakiegoś indywidualnego wsparcia i kontaktu i chyba specjalista by mi mógł pomóc. Widzisz troszkę dałam tu upust swoim przemyśleniom i podzieliłam się częściowo swoją historią wywołując u innych przygnębienie. No nie, nie chcę nikogo dołować niepotrzebnie. Szukam dla siebie jakiegoś rozwiązania, może akurat terapia pomoże, bo inaczej zwariuję do reszty. Potrzebuję odzyskać swój wewnętrzny spokój, bo póki co jest z tym bardzo źle.
A koleżanki... Były i się zmyły. Jak było dobrze i cieszyłam się rosnącym brzuszkiem i zdrową ciążą to było ich mnóstwo. Teraz nie ma żadnej, no kto by się chciał zadawać z płaczką w depresji co już nie jest w stanie rozbawić towarzystwa. No niestety życie weryfikuje wszystko, a najbardziej tragedie. Nawet najtrwalsze przyjaźnie nie podołały a jeszcze wielu przykrości od osób postronnych doświadczyłam niestety