reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

I zawsze sobie tlumacze ze teraz sa z moja kochana babcia! Mniej boli. Poplakalam sie teraz:(

Nie płakusiamy, bynajmniej się staramy. Ja tak jak ty, u pradziadków na grobie palę znicze za moje dzieciątko. A ile razy już słyszałam 9 tygodniowa ciąża? To nie dziecko, to płód, zarodek. NIC nie znaczy, to NIC straconego, NIC się nie stało. Wow , brawo. Dla mnie to było życie, upragnione dziecko. Miało wybrane imię, zaprojektowany pokoik, i kochających i czekających na niego rodziców. A to gadanie, że nie warto się zadręczać bo to NIC takiego, oj wywołuje u mnie mega agresję i histerię więc doskonale rozumiem o czym piszesz. Współczuję i łączę się w nienawiści do twojej szefowej.

reklama
Ja palilam przed plonowaniem pierwszej ciazy pozniej rok po urodzeniu erocilam do fajek. Od dwoch lat pale elektonika a teraz odkad sie staramy to staram sie tego odstawic i zmniejszam ilosc nikotyny w liquidach ale jest czasami ciezko. Ale moj M mnie bardzo pilnuje wiec jest jakis straznik i jest lepiej ;)

Ja zaczęłam palić przez moją sytuację w rodzinie, pierwszy papieros wypaliłam po tym jak usłyszałam od mojego ojca że chce zajeb** moją mamę abo ją wypieprzyć z domu z niczym (oni są teraz w trakcie rozwodu, piekło trwa już 8 lat). Później doszedł kryzys z moim mężem, kłóciliśmy się przez cały miesiąc, powiedział ze nie chce mieć ze mną drugiego dziecka, chciał odejść... Stąd te palenie, nie byłam w stanie poradzić sobie z tym wszystkim.
Ale teraz jest już dobrze, moja mama prawie już się rozstała z tym tyranem, mój mąż zmądrzał. Teraz jest dla mnie bardzo dobry, przepraszał mnie wiele razy za to co mówił. To był najgorszy okres mojego życia. Teraz musi być dobrze, rzucam tą truciznę i wszystkie inne które mnie niszczyły.
Ja nie Ruda, ja brunetka, ale wchodzę z Tobą w to!!! :cool2:

Cherry cherry lady come with me tomorrow... tralalalala la la la la la:) To kiedy rzucasz?:) Ja dziś rzuciłam:)

Lenaka otaczaj sie tylko dobrymi ludzmi co Cie rozumieja i nie wygaduja takich bzdur ze to nie bylo dziecko, bo to nie ludzie tylko bydleta!!! Odcinaj sie od takich ludzi definitywnie, lepiej miec jedna przyjaciolke a prawdziwa! Lenaka a skad jestes?

Lenaka otaczaj sie tylko dobrymi ludzmi co Cie rozumieja i nie wygaduja takich bzdur ze to nie bylo dziecko, bo to nie ludzie tylko bydleta!!! Odcinaj sie od takich ludzi definitywnie, lepiej miec jedna przyjaciolke a prawdziwa! Lenaka a skad jestes?

Z Częstochowy Strawbelko. Tak na razie robię, odcięłam się od "przyjaciół" i w zasadzie tylko jest ze mną mąż, mama i siostra. No i dziewczyny z BB

Ja tez z Czestochowy;) a u kogo sie leczysz? Ja polecam dr Tomanka z Bytomia, przyjmuje tez w Provicie w Katowicach. Odrazu sie Toba szybko zajmue i znajdzie problem.

reklama
To ze ma sie juz jedno dziecko, nie znaczy ze wszystko ok. Duzo dziewczyn na watku immunologicznym ma juz dzieci, a teraz ma problemy immunologiczne i ciezko im utrzymac ciaze. Dziewczyny nie chce straszyc ze u Was tez tak bedzie. Ale jak dluzej Wam nic nie wychodzi to blabam robcie badania zebyscie nie tracily czasu. Sluchajcie tez swojej intuicjii, mnie moja duzo pomogla.

Strawbelka jakie badania? O czym pomyśleć?

Ostatnia edycja:
Do góry