reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Witajcie dziewczynki ;) ja dzisiaj śpię na stojąco a w dodatku zaczyna mnie boleć brzuch, więc @ na dniach przyjdzie... jeszcze się G oberwalo za niewinność :p bo jakaś taka zmierzła jestem... ach ten ZNP :p jakie plany na sobotę? :)

reklama
Dzień dobry.
My dzisiaj trasa - na urodziny do mojego Taty, trochę km przed nami ;)
Mąż dzisiaj idzie na Gwiezdne Wojny z moim bratem - ja się nie dałam namówić :p
Odebrałam właśnie moje zamówione zasłony z paczkomatu i prezent imieninowy dla brata. Jeszcze pościel dla Krzysia.
Mąż pod choinkę dostanie komputer - przy okazji go sobie dzisiaj zamówi. Ja mu rum dokupie i git

Ja dzis sprzatan, maz pojechal do Polski po tesciowa i zalatwic kilka spraw a ja mam caly weekend z corcia sprzatalajacy :) u nas tak cieplo jak wiosna terminetr mam w sloncu i pokazuje 20 stopni, normalnie szok :)

Ja z mezem bylismy rano po choinke, przebrane juz byly, ale znalazlam jedna sliczna. Co prawda mala troche ale trudno :-) a jesli chodzi o prezenty, to u nas sa zawsze niespidzianki. Jakos nie wyobrazam sobie zeby G sam znalazl sobie prezent, kupil a ja mialabym tylko zapakowac... Ja lubie jak on do ostatniej chwili nie wie co znajdzie pod choinka. No i ja tez bede miala niespodzianke, i dla mnie w tym caly urok swiatecznych prezentow :-)

No mój maz chciał nowa stacjonarke a tego to ja mu nie zamowie - nie znam się na tym kompletnie. Z nas dwojga to on jest informatykiem. Dlatego dostanie ode mnie dodatkowo swój ulubiony rum jako niespodziankę.

reklama
Czesc :) powtórzyłam dzis test , bo jakos nie chciało mi sie wierzyć ze sie tak szybko udało :) chciałam mężowi zrobić prezent na święta kupic buciki i zapakować wraz z testem , ale nie udało mi sie to :( tak sie wzruszyliśmy ze sie poplakalismy :):):) teraz musze sie tylko udać do lekarza rodzinnego po skierowanie na b-hcg , a kolejki sa długie, ale dobrze ze tutaj kobiety w ciąży maja pierwszeństwo do wszystkiego :)
ImageUploadedByForum BabyBoom1450527689.545507.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1450527689.545507.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1450527689.545507.jpg
    57,8 KB · Wyświetleń: 139
Do góry