Pinezka1990
Zaciekawiona BB
Robiłam tym samym i wyszły 2 kreski z czym jedna bardzo blada .Z jaka czuloscia macie testy ? Ja kupilam dzis w rossmannie 2 byly check@go niby po 6 dniach od zaplodnienia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Robiłam tym samym i wyszły 2 kreski z czym jedna bardzo blada .Z jaka czuloscia macie testy ? Ja kupilam dzis w rossmannie 2 byly check@go niby po 6 dniach od zaplodnienia
Trzymam kciuki [emoji4] , kiedy idziesz na bete ?A, to ja dzisiaj 11dop, 26dc, temp. nie mierzę, bo nie śpię regularnie, bo muszę wstawać do syna.
To podobnie jesteśmy
Ale rano jutro siknę na bank.
Z jaka czuloscia macie testy ? Ja kupilam dzis w rossmannie 2 byly check@go niby po 6 dniach od zaplodnienia
Fimka - jakie miałaś objawy ? Ale masz super , tez bym odrazu powędrowała na bete , ale nie ma mnie teraz w Pl :/ a tu trzeba miec skierowanie id lekarza rodzinnego na badania , masakra jakas
Mnie obudził bol jajnika w nocy 4 dni temu -7 dp , i od tamtego czasu sue zaczęło . Nagły spadek energii, popołudniowe drzemki po 2-3 h , a o 7 musiałam zjeść juz śniadanie bo głodna byłam co mi sie nie zdarzało , do tego bol podbrzusza i wrażliwe piersi . Kiedy bedziesz miec wyniki z bety ?Tym razem dyskomfort w podbrzuszu (trochę jak na @) już 4dpo, kremowy śluz, no i chce mi się b. jeść.
Poza tym piersi jak kamienie (a tego to już w ogóle nigdy nie miałam, tylko w 1 ciąży).
Mdłości nie mam i innych na razie też nie.
Kiedy bedziesz miec wyniki z bety ?
Mam nadzieje ze nam sie pochwaliszMam nadzieję, że jutro.
Najpóźniej w pon.
Brawo!! Gratulacje!!!!Wejście smoka, wiadomo, powtórzę za 2 dni
Ja coś tam widzę, pod światło, to fakt.
Dzisiaj 11dpo, 26dc. No ładnie!
CZARNA - chyba bez CLO się udało
Jest nadzieja i dla Ciebie
Tak, my o pierwsze siw staramy, troche pozno, bo juz 29 na liczniku