reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Ladykot dzięki :-*

Czarna super że mąż zrozumiał i zaczunacie starania :-)

Czarna ale w pierwszym okresie jak nie ma pepowiny zarodek jest chroniony i nic do niego nie dociera.

OlgeM idź do lekarza niech zobaczy. Chociaż przed 5-6 tyg nie wiele da się zobaczyć.

MaRtiiNa no to kciuki :-)

Fimka super :-)

MamaNadii będzie dobrze

Fimka fajna zabawa z tym testem. Napisz co mąż na to ;-)

Sowka nie chce ci psuć humoru ale czasami sobie wkrecamy objawy ciąży. Oby u ciebie były prawdziwe :-)

Raju ale produkujecie ;-)

Niunians ja robię łososia w marynacie olej ok 120 ml i przyprawa do grilla pikantna prymat 6 łyżek i sól dwie łyżeczki ale zobaczysz jeśli zrobisz musi być takie gęste. Smarujesz filety i układasz jeden na drugim skóra do dołu. No i tak z 5 h muszą się matynowac ale ja zawsze pieke w piekarniku. 8 minut w 220 st. Bo łosoś szybko się wysusza i nie wolno długo smażyć/piec.

Lyara dobre wieści :-)

Pinezka super, gratulacje

Ladykot a może jeszcze nie czas na @ tzn może Ci się że stresu spóźnia.

Ja mam regularnie cykle 28 dni a jak myślałam że zajde i coś tam o ciąży myślałam to od razu wszystko zeswirowalo. Raz 32 raz 26, 25 wróciło do normy jak mąż wyjechał.

Ja 5 stycznia ide na drugie usg i sie stresuje czy serduszko bedzie :( bo nadal nie czuje sie ciazowo. Tylko ta tarczyca mnie nartwi jeszcze :/

Dzisiaj dostalam kwiatki od meza wooooow :D

Ankaka - nie masz objawow ? Mnie dzien przed okresem przy pierwszej ciazy bolal jajnik i dostalam wypiekow czego nigdy w zyciu nie mialam potem sluz bialo kremowy a w drugim miesiacu dopiero mdlosci.Poczatkowo sa ta marne objawy ciazy ktorych sie nie zaulwaza wiec nie masz sie czym martwic.

reklama
Ankaka - jedni maja objawy a drudzy nie.Moja kolezanka nie miala zadnyvh objawow , bolow nic a nic tylko czula jak brzuch rosnie i pod koniec kregoslup dokuczal.Wiec poprostu sa tacy co nie maja objawow i czuja sie jak nie w ciazy ;) ja to znowu mialam chyba wszystko oprocz zgagi nawet na jednym badaniu wyszlo mi ze mialam bolerioze bo mnie kleszcz w ciazy ugryzl ale wyslalam krew ponownie i naszczescie nie mialam

Do góry