reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Witajcie dziewczynki ;) ja dzisiaj śpię na stojąco a w dodatku zaczyna mnie boleć brzuch, więc @ na dniach przyjdzie... jeszcze się G oberwalo za niewinność :p bo jakaś taka zmierzła jestem... ach ten ZNP :p jakie plany na sobotę? :)

reklama
Dzień dobry.
My dzisiaj trasa - na urodziny do mojego Taty, trochę km przed nami ;)
Mąż dzisiaj idzie na Gwiezdne Wojny z moim bratem - ja się nie dałam namówić :p
Odebrałam właśnie moje zamówione zasłony z paczkomatu i prezent imieninowy dla brata. Jeszcze pościel dla Krzysia.
Mąż pod choinkę dostanie komputer - przy okazji go sobie dzisiaj zamówi. Ja mu rum dokupie i git

Ja dzis sprzatan, maz pojechal do Polski po tesciowa i zalatwic kilka spraw a ja mam caly weekend z corcia sprzatalajacy :) u nas tak cieplo jak wiosna terminetr mam w sloncu i pokazuje 20 stopni, normalnie szok :)

Ja z mezem bylismy rano po choinke, przebrane juz byly, ale znalazlam jedna sliczna. Co prawda mala troche ale trudno :-) a jesli chodzi o prezenty, to u nas sa zawsze niespidzianki. Jakos nie wyobrazam sobie zeby G sam znalazl sobie prezent, kupil a ja mialabym tylko zapakowac... Ja lubie jak on do ostatniej chwili nie wie co znajdzie pod choinka. No i ja tez bede miala niespodzianke, i dla mnie w tym caly urok swiatecznych prezentow :-)

No mój maz chciał nowa stacjonarke a tego to ja mu nie zamowie - nie znam się na tym kompletnie. Z nas dwojga to on jest informatykiem. Dlatego dostanie ode mnie dodatkowo swój ulubiony rum jako niespodziankę.

reklama
Czesc :) powtórzyłam dzis test , bo jakos nie chciało mi sie wierzyć ze sie tak szybko udało :) chciałam mężowi zrobić prezent na święta kupic buciki i zapakować wraz z testem , ale nie udało mi sie to :( tak sie wzruszyliśmy ze sie poplakalismy :):):) teraz musze sie tylko udać do lekarza rodzinnego po skierowanie na b-hcg , a kolejki sa długie, ale dobrze ze tutaj kobiety w ciąży maja pierwszeństwo do wszystkiego :)
ImageUploadedByForum BabyBoom1450527689.545507.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1450527689.545507.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1450527689.545507.jpg
    57,8 KB · Wyświetleń: 137
Do góry