reklama
PatiMyszka1991
Fanka BB :)
Ruda - dawaj po test! kciukasy cały czas trzymam przewietrzysz się, od razu lepsze samopoczucie będzie
ruda1991
Haha do najbliższej czynnej apteki mam 10 km ;-) fajny spacer by był ;-). Czekam aż m wróci od teściowej i mi kupi
Ja @ mam regularnie ale te ćwiczenia mogły mi namieszać. Niechce się nakrecac ale chcę już wiedzieć. Będą dwie kreski będę szczęśliwa ;-) będzie jedna to znak że muszę jeszcze poćwiczyć i schudnąć za nim zajde
Ja @ mam regularnie ale te ćwiczenia mogły mi namieszać. Niechce się nakrecac ale chcę już wiedzieć. Będą dwie kreski będę szczęśliwa ;-) będzie jedna to znak że muszę jeszcze poćwiczyć i schudnąć za nim zajde
PatiMyszka1991
To daj znać, jak już będziesz coś wiedzieć, bo pewnie wszystkie są ciekawe, nie tylko ja też bym już tak chciała, tak szczerze Ale lepiej jak się najpierw wszystko uspokoi, finanse będą w miarę w porządku i wtedy bierzemy się do działania
PatiMyszka1991
Ja na razie mam sporo wydatków, do lutego spłacam ogrzewanie za zeszły rok, sporo wypłaty mi to pochłania, dlatego właśnie decyzja o staraniach od marca, bo wiadomo, jak jest stres to lepiej go przeczekać i zacząć na spokojnie zresztą ja wynajmuję mieszkanie, zarobki moje i mojego M nie są zbyt duże, więc trzeba najpierw dobrze przemyśleć jak to wszystko poukładać zresztą pierwszy krok i mnie, który na pewno poprawi sytuację finansową to rzucenie palenia (tak, wiem, brzydka Pati ). To moje pierwsze postanowienie noworoczne a że motywacja spora, to mam nadzieję, że mi się uda
zuzanna8704
Ruda u nas alergia została zdignozowana jak Nataniel miał 7 miesięcy tzn. ja już wcześniej podejrzewałam, ale wszyscy mi wmawiali , że przesadzam, bo przybiera. Jak miał 5,5 miesiąca całkowicie odrzucił pierś i przeszedł na mm i była tragedia jak to znosił. Nie miał typowych objawów alergii tj. biegunka czy zmiany skórne tylko zaparcia. Ja się uparłam, że mam zrobić badania i sami prywatnie zrobiliśmy małemu i wyniki były koszmarne jak alergolog je zobaczyła to się za głowę złapała, bo IGE miał prawie 100 przy normie do 15 i 3 klasę alergii na białko mleka krowiego przy 6 stopniowej skali. Niedawno doszły objawy ze strony układu oddechowego. Jesteśmy na restrykcyjnej diecie i mały przyjmuje leki odczulające.Zuza ( piękne imię moja córka kiedyś tak się będzie nazywała) od kiedy wiecie o alergii na mm? Mój mały ma na coś ja się upieram że to po kakao bo teraz wprowadziliśmy a m twierdzi że po mm... Tylko do tej pory było spoko
Generalnie doszła nietolerancja na marchewkę , jajko kurze, rybę, królika i parę innych rzeczy. Mamy kategoryczny zakaz podawania: cytrusów, miodu, malin, truskawek, poziomek, kakao, czekolady, orzechów.
Z własnego doświadczenia wiem, że jeśli coś Cię niepokoi to obserwuj , odstaw na chwilę dziecku produkt i zrób prowokację, podaj w małej ilości znów.
reklama
Ja na razie mam sporo wydatków, do lutego spłacam ogrzewanie za zeszły rok, sporo wypłaty mi to pochłania, dlatego właśnie decyzja o staraniach od marca, bo wiadomo, jak jest stres to lepiej go przeczekać i zacząć na spokojnie zresztą ja wynajmuję mieszkanie, zarobki moje i mojego M nie są zbyt duże, więc trzeba najpierw dobrze przemyśleć jak to wszystko poukładać zresztą pierwszy krok i mnie, który na pewno poprawi sytuację finansową to rzucenie palenia (tak, wiem, brzydka Pati ). To moje pierwsze postanowienie noworoczne a że motywacja spora, to mam nadzieję, że mi się uda
Nie czekaj do nowego roku tylko rzucaj od razu. Jesli chcesz rzucic to im szybciej tym lepiej. Pamietaj ze organizm tez odczuje glod nikotynowy a przy staraniach o dziecko to na pewno nie pomoze