reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Mychunia miałam to samo jakiś miesiąc temu, nic z tego ni z owego nagle zaczął wcześnie się budzić i nie chciał już spać:)
teraz wstaje o 6 rano z czego jestem bardzo zadowolona, bo jak pójdę spać o 22 to jestem wyspana:)

reklama
Mychunia jednocze się w zabkowaniu. U nas to samo. Do tego kaszel i ropieja oczka. Jutro pewnie do lekarza z nim pójde

@ nadal cisza. Brzuch boli i śluz z krwią więc to pewnie kwestia czasu ale tak myślę że może mi się spóźnić przez ćwiczenia

Haha Czarna żyje ;-)

A ja odpoczywam ;-) m zabrał Jasia do teściowej a ja nie pojechałam bo brzuch mnie boli ;-)

CzarnaMadzia a wstaje w nocy? Franio się budzi jeszcze na 2-3 flaszki mleka i często się bawi w nocy 1-2 :baffled:

Ruda katar i kaszel to normalne u nas przy zębach :szok:

To i my dołańczamy do ząbkujących (my jesteśmy na początku bo mimo, że synek ma już prawie 11 miesięcy to ma tylko 5 ząbków - 4 jedynki i jedną dwójkę, więc najgorsze przed nami, a ja już wymiękam) albo znów alergia daje się we znaki co staram się wypierać z myśli... Od kilku dni synek chodzi spać o 19, a wstaje o 21. Później znów idzie spać i budzi się koło 24 i do 5 rano jest masakra, co się chcę położyć jest wrzask i nie ważne czy jest na rękach czy nie, już chodzę na rzęsach.
W nocy wypija około 3 butli po 300 ml, tyle, że koziego mleka nie mm, bo z racji silnej alergii pokarmowej jesteśmy na tym mleku od sierpnia.
Jak nic się nie zmieni do tygodnia to udajemy się do naszego lekarza, bo ile można.

reklama
Zuza ( piękne imię moja córka kiedyś tak się będzie nazywała) od kiedy wiecie o alergii na mm? Mój mały ma na coś ja się upieram że to po kakao bo teraz wprowadziliśmy a m twierdzi że po mm... Tylko do tej pory było spoko

Do góry