reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Dzień doberek dziewczyny ;)
Ankaka - jak się czujesz?
Ruda - i jak tam twoja @? ;) dalej trzymam kciuki ;)

Moja @ już sobie poszła, choroba jeszcze trochę trzyma, ale jest już dużo lepiej ;) jakie plany na niedzielę? ;)

Pati u mnie cisza. Brzuch pobolewa, śluz raz z nitka krwi raz czysty. Niechce się nakrecac ale jakbym miała test w domu to już bym zrobiła ;-) zdaje siebie sprawę że może mi się spóźnić przez ćwiczenia ale nadzieja jest.
Trzymajcie tak kciuki i to mocno ;-)
Ja mam niedzielę lenia ;-) m zabrał Jasia a ja odpoczywam ;-) Mam do zrobienia dwie girlandy i mam zamiar próbować uszyć pokrowiec na pampersy ale coś nie mogę się za to zabrać ;-)

Myśmy byli na bebilonie dha potem nutramigenie, a teraz już zwykły bebilon Franio pije. W nocy wypijal do niedawna 3 flaszki po 240 ml, a teraz 2-3 po 180 ml i często nie dopija. Ale problem z brzuszkiem dalej został i uaktywnia się jak zje cos nowego.

Mam pytanie do mam co Wasze dzieci jedzą / piją? Franio mleko tylko w nocy w dzień nim pluje. Na śniadanie zjada porcje kaszki, potem deserek (najczęściej kieszonkę owocowa przegrywają biszkoptami), potem zupke (tylko rosół domowy lub jarzynowa albo słoiczek - pol lub caly), potem drugie danie (ziemniaki najlepiej z mizeria, mięsem pluje albo słoiczek - pol lub caly) i na kolacje do 1,5 porcji kaszki. Do tego w nocy dwie lub trzy flaszki mleka

Mychunia mój w nocy mm w dziec kaszke owocowa ale w butelce robię rzadką. Je nami śniadanie czyli chlebek albo buleczka z czymś, czasami jajecznica to żeby co my jemy. Potem obiadek to zależy co u nas jak coś dla niego to je z nami jak nie to słoiczek, potem je jakoś deserek albo sama daje jakiś owoc albo słoiczek i na kolacje kaszke

reklama
Do góry