reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Dzień doberek dziewczyny ;)
Ankaka - jak się czujesz?
Ruda - i jak tam twoja @? ;) dalej trzymam kciuki ;)

Moja @ już sobie poszła, choroba jeszcze trochę trzyma, ale jest już dużo lepiej ;) jakie plany na niedzielę? ;)

Pati u mnie cisza. Brzuch pobolewa, śluz raz z nitka krwi raz czysty. Niechce się nakrecac ale jakbym miała test w domu to już bym zrobiła ;-) zdaje siebie sprawę że może mi się spóźnić przez ćwiczenia ale nadzieja jest.
Trzymajcie tak kciuki i to mocno ;-)
Ja mam niedzielę lenia ;-) m zabrał Jasia a ja odpoczywam ;-) Mam do zrobienia dwie girlandy i mam zamiar próbować uszyć pokrowiec na pampersy ale coś nie mogę się za to zabrać ;-)

Myśmy byli na bebilonie dha potem nutramigenie, a teraz już zwykły bebilon Franio pije. W nocy wypijal do niedawna 3 flaszki po 240 ml, a teraz 2-3 po 180 ml i często nie dopija. Ale problem z brzuszkiem dalej został i uaktywnia się jak zje cos nowego.

Mam pytanie do mam co Wasze dzieci jedzą / piją? Franio mleko tylko w nocy w dzień nim pluje. Na śniadanie zjada porcje kaszki, potem deserek (najczęściej kieszonkę owocowa przegrywają biszkoptami), potem zupke (tylko rosół domowy lub jarzynowa albo słoiczek - pol lub caly), potem drugie danie (ziemniaki najlepiej z mizeria, mięsem pluje albo słoiczek - pol lub caly) i na kolacje do 1,5 porcji kaszki. Do tego w nocy dwie lub trzy flaszki mleka

Mychunia mój w nocy mm w dziec kaszke owocowa ale w butelce robię rzadką. Je nami śniadanie czyli chlebek albo buleczka z czymś, czasami jajecznica to żeby co my jemy. Potem obiadek to zależy co u nas jak coś dla niego to je z nami jak nie to słoiczek, potem je jakoś deserek albo sama daje jakiś owoc albo słoiczek i na kolacje kaszke

reklama
Do góry