reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
I najgorsze jest to ze czlowiek sie stara witaminki bierze ja nie pilam gazowanego kawy itd i czlowiek nie ma na to zadnego wplywu

Ja rzucałam prawie rok :) przed ciążą, ciągle było od 1 dnia miesiąca. A jak dowiedziałam się , że jestem w ciąży to następnego dnia rzuciłam wiem, że to też nie do końca dobrze, ale znając siebie jakbym ograniczała do do końca ciąży bym nie rzuciła. :-D:-D
A teraz jak skończyłam karmić znów wróciłam do palenia tyle, że mniej, bo tylko jak synek śpi.
Ruda czekamy na wieści , trzymam kciuki &&&
Jak jesteś pewna to mu po prostu nie dawaj, odczekaj 2 miesiące i wtedy spróbuj, jak znów będzie się powtarzało to powtórz procedurę :-) może po porostu jego układ pokarmowy nie jest na to przygotowany i daj mu czas. Bo nie zawsze musi to być alergia.

Wkurwia mnie to że są matki są chleja pala cpaja i rodzą zdrowe dzieci a jedne dmuchaja i ****aja i co? Gdzie tu sprawiedliwość

Pati życzę Ci tego ja zucilam odrazu a jak urodziłam miałam ochotę wyrwać fajkę z buzi każdemu kto palił ;-)

Ja też się bardzo boję, że będę się cieszyć z tego, ze się udało a nagle się okaże, że stracę swój cud... Ale chyba każda tak ma, ze się boi tego co najgorsze.

reklama
Do góry