reklama
Cześć.
Kate no to mamy podobnie. U mnie przed ciążą idealnie 28 dni, a teraz od 26 do 32. Ja z pierwsza ciążą się nie starałam. Po prostu się działo. A że u nas raz na m-c były przytulasy wtedy to trochę kombinowałam, żeby wypadły akurat w TYM czasie I takie nie-staranie, a delikatne manipulowanie czasem zajęło 6 m-cy. Bo od stycznia zamieszkaliśmy razem, a w czerwcu zaszłam. No, a teraz zobaczymy. Teraz oboje bardzo chcemy, a wtedy przynajmniej on był nieświadomy ;-)
UWAGA, uwaga! Zaczynam 5 cs. Dzisiaj @ już pełną parą.
Byłam u tej gin wczoraj. Ona się plamieniami nie przejęła, bo są w okolicy @. Uparłam się na te hormony, więc napisała mi jakie zbadać, ale wyczułam, że jej zdaniem niepotrzebnie panikuję. Że minęły dopiero 4 cs. W każdym razie mam zbadać poziom prolaktyny, progesteronu i estradiolu w 14-16 dc. Dostałam globulki, żeby przyleczyć nadżerkę, bo jedynie ona anatomicznie może coś przeszkadzać w zajściu. A do gin mam przyjść w styczniu, jak testy pokażą owulację.
Chyba zamówię ten żel, o którym pisałyście. Pewnie to strata kasy, tym bardziej, że najtańsze nie jest, ale ja w ogóle nie mam płodnego śluzu i ta nadżerka też swoje robi. To może ten żel pomoże armii dotrzeć do celu.
Kate no to mamy podobnie. U mnie przed ciążą idealnie 28 dni, a teraz od 26 do 32. Ja z pierwsza ciążą się nie starałam. Po prostu się działo. A że u nas raz na m-c były przytulasy wtedy to trochę kombinowałam, żeby wypadły akurat w TYM czasie I takie nie-staranie, a delikatne manipulowanie czasem zajęło 6 m-cy. Bo od stycznia zamieszkaliśmy razem, a w czerwcu zaszłam. No, a teraz zobaczymy. Teraz oboje bardzo chcemy, a wtedy przynajmniej on był nieświadomy ;-)
UWAGA, uwaga! Zaczynam 5 cs. Dzisiaj @ już pełną parą.
Byłam u tej gin wczoraj. Ona się plamieniami nie przejęła, bo są w okolicy @. Uparłam się na te hormony, więc napisała mi jakie zbadać, ale wyczułam, że jej zdaniem niepotrzebnie panikuję. Że minęły dopiero 4 cs. W każdym razie mam zbadać poziom prolaktyny, progesteronu i estradiolu w 14-16 dc. Dostałam globulki, żeby przyleczyć nadżerkę, bo jedynie ona anatomicznie może coś przeszkadzać w zajściu. A do gin mam przyjść w styczniu, jak testy pokażą owulację.
Chyba zamówię ten żel, o którym pisałyście. Pewnie to strata kasy, tym bardziej, że najtańsze nie jest, ale ja w ogóle nie mam płodnego śluzu i ta nadżerka też swoje robi. To może ten żel pomoże armii dotrzeć do celu.
Fimka
Fanka BB :)
A pijesz siemię lniane? Albo jesz nasiona chia?
Poprawia płodny śluz albo w ogóle go tworzy, jak nie masz
Ja piłam i rzeczywiście była poprawa.
Teraz też piję i jem puddingi z chia.
Nno i dobrze, że wydębiłaś badania
ankaka - daj znać po wizycie!
sojnabig - &&& za ten cykl!
Wczoraj 19-23 szorowałam fugi.
Zasnęłam jak dziecko
Porządki przedświąteczne czas start!
Najgorsze już chyba za mną!
No i po. A wiec .. z tego miesiaca raczej nici .. jestem swiezo po owulacji. Prawdopodobnie byla wczoraj. Przytulasy byly w niedziele, wiec marne szanse ale wszystkie pecherzyki mam piekne, z jajnikami ok i cala reszta.
A ten test pozytywny to byla ciaza biochemiczna zwlaszcza ze ten okres byl jaki byl
A ten test pozytywny to byla ciaza biochemiczna zwlaszcza ze ten okres byl jaki byl
Fimka
No i po. A wiec .. z tego miesiaca raczej nici .. jestem swiezo po owulacji. Prawdopodobnie byla wczoraj. Przytulasy byly w niedziele, wiec marne szanse ale wszystkie pecherzyki mam piekne, z jajnikami ok i cala reszta.
Czemu marne szanse?
Właśnie super na dziewczynkę
Od niedzieli do wtorku tylko 2 dni, a plemniki żyją do 5!
Głowa do góry! A nuż się udało!
z tego miesiaca raczej nici .. jestem swiezo po owulacji. Prawdopodobnie byla wczoraj. Przytulasy byly w niedziele, wiec marne szanse
Jak to marne? Wczoraj był wtorek! To się łapie w tej granicy 3 dni już, bo że plemniki żyją 5 to ja osobiście nie wierzę. Ale 3 dni to spoko! Trzymam mocno kciuki ankaka!!! Moim zdaniem się wstrzeliliście pięknie na dziewczynkę :-)
Kurde nie chce teraz caly czas myslec czy sie udalo czy jednak nie
Apostrofa czemu nie usuniesz nadzerki? To swinstwo jest
Tez nie mam sluzu na zewnatrz a gin mi dzisiaj od razu powiedziala, ze mam okres owulacyjny bo po sluzie widzi. Tak, ze musi byc w srodku
Sojnabig gratuluje @ skoro jestes zadowolona!
Tez nie mam sluzu na zewnatrz a gin mi dzisiaj od razu powiedziala, ze mam okres owulacyjny bo po sluzie widzi. Tak, ze musi byc w srodku
sojnabig
A pijesz siemię lniane? Albo jesz nasiona chia?
Poprawia płodny śluz albo w ogóle go tworzy, jak nie masz
Ja piłam i rzeczywiście była poprawa.
Teraz też piję i jem puddingi z chia.
Nno i dobrze, że wydębiłaś badania
ankaka - daj znać po wizycie!
sojnabig - &&& za ten cykl!
Wczoraj 19-23 szorowałam fugi.
Zasnęłam jak dziecko
Porządki przedświąteczne czas start!
Najgorsze już chyba za mną!
Tylko ze to juz 14 cykl... a przez to ze prawie 80 dni nie miałam okresu siedze w pracy i zwijam się z bólu do tego do WC biegam co chwile zmieniać się...Kurde nie chce teraz caly czas myslec czy sie udalo czy jednak nie
reklama